Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Нови Сад: Да ли је Чанкова ЛСВ постала за СНС једини пут у будућност просперитета и развоја Србије?

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић обавестио нас је да „политичке странке које суштински другачије виде будућност Србије, самим тим и Новог Сада, другог по величини града, нису више део извршне власти“. Та изјава се односила на њиховог досадашњег коалиционог партнера у Новом Саду – ПОКС. 

   Интересантна је ова изјава Ђурића, јер по њој испада да од досадашњих коалиционих партнера једино просепаратистичка ЛСВ суштински има исто виђење са СНС у погледу будућности Србије. С обзиром на то да се Ненад Чанак јавно изјаснио за признање окупираног дела наше територије, Косова и Метохије, као државе, из тога произилази закључак да коалициони партнер у Новом Саду води политику усклађену са СНС.

ЛСВ, поред признања лажне државе Косово, заговара и увођење санкција Руској федерацији. Како је ранија спољна политика ове странке, по изјавама челника СНС, била небитна за комуналну коалицију, сада се она управо показује као једино прихватљива, јер суштински исто гледа на будућност Србије и Новог Сада.

СНС треба да престане да замајава грађане и да отворено каже шта се то променило у њеном погледу на даљу будућност Србије и града. Јасно је да се у оваквим нејасним порукама очигледно крије нова политика СНС у погледу Косова и Метохије, али и увођења санкција Русији.

ГрО Двери Нови Сад 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: