Српски Покрет Двери - Лого

Двери Нови Сад: ЕПС већ данима неспособна да поправи струју на Телепу

Елементарне непогоде које су погодиле Нови Сад показале су на делу неспособност Електропривреде Србије да брзо отклони кварове изазване олујним ветром и грмљавином. 

     Поједини делови града, а највише Телеп, већ пети дан су без струје, и то без икаквог објашњења од стране надлежних. Као да је Телеп, у овом случају, апсолутна периферија, која је заборављена од институција.

Након пријаве ЕПС-у да се на стубу испред куће у улуци Богдана Шупута број 4 покидала жица далековода, која је пала на пешачку стазу и претила да угрози животе пролазника, струја у целој улици је искључена, кабел и даље виси, а грађани већ данима немају струју.

На бројеве телефона за пријаву кварова, који су објављени у медијима, нико се не јавља или, када се неко и јави, не може да вам да било какву информацију, јер се на теледон јављају нестручна и некопетентна лица, нимало заинтересована за посао који раде.

У време бомбардовања 1999. године тадашње екипе Електровојводине су у немогућим условима у рекордном року отклањале кварове. Сада, у мирнодопско време, на отклањање кварова се чека данима. Грађанима се квари храна по замрзивачима, а тешким болесницима не раде помоћна средства за олакшавање болести (нпр. кревети за спречавање стварања декубитиса).

У овом случају, јасно је да је на делу нестручност и мањак оспособљених кадрова. Захтевамо од надлежних да хитно реагују и ставе под контролу рад ЕПС у Новом Саду.

Видео прилог можете погледати овде:

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: