Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Нови Сад: ЕПС већ данима неспособна да поправи струју на Телепу

Елементарне непогоде које су погодиле Нови Сад показале су на делу неспособност Електропривреде Србије да брзо отклони кварове изазване олујним ветром и грмљавином. 

     Поједини делови града, а највише Телеп, већ пети дан су без струје, и то без икаквог објашњења од стране надлежних. Као да је Телеп, у овом случају, апсолутна периферија, која је заборављена од институција.

Након пријаве ЕПС-у да се на стубу испред куће у улуци Богдана Шупута број 4 покидала жица далековода, која је пала на пешачку стазу и претила да угрози животе пролазника, струја у целој улици је искључена, кабел и даље виси, а грађани већ данима немају струју.

На бројеве телефона за пријаву кварова, који су објављени у медијима, нико се не јавља или, када се неко и јави, не може да вам да било какву информацију, јер се на теледон јављају нестручна и некопетентна лица, нимало заинтересована за посао који раде.

У време бомбардовања 1999. године тадашње екипе Електровојводине су у немогућим условима у рекордном року отклањале кварове. Сада, у мирнодопско време, на отклањање кварова се чека данима. Грађанима се квари храна по замрзивачима, а тешким болесницима не раде помоћна средства за олакшавање болести (нпр. кревети за спречавање стварања декубитиса).

У овом случају, јасно је да је на делу нестручност и мањак оспособљених кадрова. Захтевамо од надлежних да хитно реагују и ставе под контролу рад ЕПС у Новом Саду.

Видео прилог можете погледати овде:

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: