Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Нови Сад: Напредњаци, колико ће грађане Новог Сада коштати ваша нестручност?

Једна мало јача киша изазвала је на Сент Андрејском путу потпуно изливање канализације испред кућа. Иако је он пре нешто више од годину дана и веома дугих радова у потпуности реновиран, „уредно посечено сво дрвеће“ испред кућа, постављен бехатон, главни проблем није решен.

    Сама инвестиција, у коју је град утрошио преко 580 милиона динара и посекао преко 200 стабала, није решила основни проблем становника ове улице, а то је изливање канализације приликом сваке мало обилније кише.

Огроман новац утрошен у ову инвестицију је пример нестручности и лоших кадрова на одговорним функцијама које је поставила власт СНС-а. Свака слична инвестиција се прво заврши, а онда се врло брзо по неколико пута прекопава са додатним радовима које плаћају, у крајњем исходу, сами грађани.

Видећемо шта ће се дешавати у будућности, када се на постојећу дотрајалу канализациону мрежу припоје све зграде које су у изградњи, а које су у налету убрзаног бетонирања Новог Сада ова власт и њихови инвеститори договорили. Очигледно је да власт СНС-а није желела да пре овакве убрзане градње направи адекватан свеобухватан план ширења града који би садржао мишљење оно мало праве струке које још има. Крајњи исход оваквог буразерског одлучивања биће, нажалост, катастрофалан.

Заоставштина ове власти у Новом Саду, која се највише дичи грађевинарством а не правим урбанизмом, биће поплављене улице када пада киша, суве славине када је сушније лето, закрчен саобраћај, смог и ужарени бетон без зеленила.

ГрО Двери Нови Сад

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: