Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Нови Сад: СНС свакодневно омета кампању „Једна је мајка“ у Новом Саду

Данас су чланови Двери у Новом Саду, као и претходних дана, прикупљали потписе за петицију „Једна је мајка“ испред тржног центра „Норк“. И поново су активисти СНС поставили штанд тик поред, чиме константно провоцирају наше активисте и позивају на сукобе и насиље. Не желећи да улазе у било какве расправе са напредњацима, чланови Двери су померили свој штанд 100 метара ниже, до зграде главне Поште, након чега су напредњаци моментално потрчали за њима са својим штандом. Најпоразнија чињеница у свему томе је да на штанду СНС стоји натпис „За децу Новог Сада“. 

     Ова ситуација се догађа буквално свакога дана. Било да смо у центру града, на Лиману код Информатике или на Футошкој пијаци, активисти Српске напредне странке имају задатак да своје штандове поставе уз наше и да, на тај начин, ометају грађане да чују наш програм у вези обнове и поправљању услова у свим породилиштима у Србији.

Јасно је да је режим у паници и да сведочимо потпуној безидејности унутар њихових редова, али овакви покушаји опструкције на улици неће спасити рејтинг Српске напредне странке. Јасно је да њен рејтинг пада и ово је само доказ да се, на неки начин, они нас плаше. И поред тога, апелујемо на СНС да се уздрже од провокација и насиља.

ГрО Двери Нови Сад 

Видео прилог можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: