Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Нови Сад: Вучевић урушио ЈГСП

Брже, боље, јаче – Вучевић, градоначелник Новог Сада успео је да градски саобраћај, жилу куцавицу Новог Сада доведе до колапса, баш као што су успели да уруше и енергетски систем земље.

    Тешки услови рада, мале плате, уцене и мобинг возача довео је до најаве генералног штрајка што ће паралисати цео град и нанети огромну економску штету свим системима у Новом Саду али грађани чврсто стоје уз возаче и подржавају њихове захтеве.

Осим нестручности и урушавања животно важних функција града незванично се може чути да постоји намера градске власти да намерно доведе ово предузеће у проблем како би га обезвредио и приватизовао. Од синдиката сазнајемо да до сада Вучевић није реаговао на апеле радника осим непотврђене информације да је спремио батинаше за понедељак. Пропадање овог предузећа грађани осећају већ дуго кроз смањен број полазака, одлазак возача, кашњења, све лошије стање возила.

Двери Нови Сад поручују градоначелнику да хитно изађе у сусрет радницима као и да ћемо са грађанима Новог Сада бити уз раднике ЈГСП и дати све од себе да се сачува предузеће и заштите радници.

ГрО Двери Нови Сад

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: