Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери подржавају протест у Зајечару

Градска организација Српског покрета Двери у Зајечару разуме и подржава најављене протесте у Зајечару 26. маја и захтеве да актуелна Влада Србије на челу са Аном Брнабић и градска власт на челу са Бошком Ничићем поднесу оставке. 

    У сред тродневне жалости и после две огромне националне трагедије Ана Брнабић је себи дозволила да изјави да систем није заказао и да нико од њих из власти ништа није крив. А управо је ова власт креирала мржњу и насиље на медијима и у друштвеном животу. Они више од 10 година имају апсолутну власт — зато сада морају бити и апсолутно одговорни за све!

Бошко Ничић, као једини градоначелник у Србији који је био и учесник ријалити програма, је од управљања градом направио ријалити шоу на штету грађана Зајечара.

Ићи даље овим досадашњим путем води нас у провалију и пропаст. Морамо се зауставити и променити правац. Овде мора све да се мења. Они који су нас водили до сада не смеју нас водити даље. Није довољна промена власти већ морамо да променимо комплетан систем вредности. Удаљавање од вере, традиције и породице, као и некритичко препуштање западним вредностима, има ужасне последице. Потребна нам је духовна и морална обнова. Недопустиво је пребацивати одговорност на децу. Одрасли људи, посебно они на власти у последњих више од 30 година, уништили су значај породице, срушили ауторитет професора, увели ријалити програме, а криминалце и старлете понудили за узоре омладини. Сада жањемо оно што је власт посејала. Грађани су бесни са правом — актуелна власт мора да оде, али да би се нешто заиста променило са сменом власти мора отићи и погрешан систем вредности и доћи нови заснован на породичним и традиционалним вредностима.

Миљан Јовановић 

ГрО Српски покрет Двери Зајечар  

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: