Српски Покрет Двери - Лого

Двери Пожега: Осумњиченом функционеру СНС за силовање да се суди по закону и без политичких притисака

Директор Спортско-културног центра Пожега и функционер СНС-а Марко Маћић ухапшен је због кривичног дела силовања. ОО Двери Пожега захтева да се Маћићу суди по закону и без политичких притисака.

    Подсећамо јавност да је Маћић раније већ процесуиран за кривично дело насиља у породици, а сада је осумњичен и за кривично дело силовања. Најмање што у овом тренутку захтевамо јесте његова смена са места директора Спортско-културног центра. Без обзира којој политичкој организацији припадао, оваква особа се не сме налазити ни на једној јавној функцији, нити бити укључена у јавни живот. Он мора што хитније бити смењен, али му се мора и судити по закону и без политичких притисака на полицију, тужилаштво и судство, тим пре јер је функционер владајуће Српске напредне странке. Изражавамо сумњу да су политички притисци већ почели и на то скрећемо и пажњу јавности.

ОО Двери Пожега шаље најискренију подршку и охрабрење жртви овог гнусног дела, уз наду да починилац неће бити заштићен само зато што је функционер владајуће СНС и да ће му се судити по праву и правди.

Гордана Маринковић Савовић

Председник ОО Двери Пожега

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: