Српски Покрет Двери - Лого

Двери Суботица: Изађи на референдум и кажи НЕ ПРОМЕНИ УСТАВА!

Српски покрет Двери у Суботици позива све грађане Суботице и Србије, независно од политичке оријентације, да изађу на референдум који је расписан за 16.01.2022. године и да гласају НЕ променама Устава Републике Србије. Ако гласамо и кажемо НЕ променама Устава, избор судија и тужилаца ће и даље остати у надлежности посланика Скупштине Републике Србије, а не у рукама неколико, од стране ЕУ, изабраних људи.

Променом Устава у садашњој ситуацији отворила би се могућност да се многа битна питања са којим се суочава наша земља реше без утицаја Скупштине Републике Србије, већ само уз помоћ и сагласност ментора из Европске уније. Такође, прихватање промена Устава би био још један корак ка смањењу суверенитета Републике Србије, овај пут у сфери судства, али тиме би био отворен и пут ка даљим референдумима у вези са компанијом „Рио Тинто“, као и у вези са променама Устава и избацивања из Устава преамбуле о Косову и Метохији и тиме директног одрицања од дела наше територије.

О судбини државе, народа и грађана Републике Србије би одлучивали европски комесари, а не држава Србија и грађани преко посланика Скупштине Републике Србије. Не би се више питали за наша природна богатства, за нашу природу, за улазак страних и по стратешке економске интересе Србије штетних компанија као што су „Рио Тинто“ и сл. Они и остали колонизатори би од наше земље направили депонију, односно место на којем није могућ квалитетан живот.

Променама Устава Републике Србије на добитку би били само Европска Унија и утицајне западне земље, али не и народ и грађани Суботице и Србије.

Зато, позивамо све грађане Суботице, због наше будућности и због будућности наше деце, да изађемо 16. јануара 2022. године на биралишта и кажимо јасно и гласно НЕ промени Устава Републике Србије!

Раденко Мартић

Председник ГрО Двери Суботица

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: