Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Суботица: Руководство ЈКП Стадион, неспособно и неодговорно!

Просто је несхватљиво да се одговорни у ЈКП Стадион понашају тако неодговорно! Уместо да су им све активности усмерене на квалитетеном одржавању објекта, ми имамо ситуацију да је све у расулу. На базену у спортском центру “Прозивка” недавно се десило тровање деце хлором. Двери су тражили од надлежних органа да се све околности око тровања деце обелодане, а кривци казне. До данашњег дана нема ни криваца ни кажњених! 

    Али ти “способни” кадрови праве наредне исто тако несхватљиве и погрешне одлуке. Базен у Дудовој шуми нису оспособили за коришћење у зимском периоду постављањем балона. Још у августу из ЈКП Стадион могла се чути јадиковка да балон није у добром стању. Али ништа нису учинили да тај пробем реше. Балон се могао поправити, бар у Суботици има пар предузетника који ту врсту посла могу да ураде. Ако је баш у толико лошем стању, могли су, ако немају финасијске могућности, да траже средства од града за ту намену. С друге стране, балон на базену у Дудовој шуми је постављен крајем 2016. и тада је речено да му је гаранција 10 година, што значи да је још у гаранцији. Пошто је у време постављања балона на базену била иста власт само са другим кадровима, тада она и мора да реши проблем балона. Граду су потребна два базена за истовремено коришћење. Базен на Прозивци је и направљен зато што је било неопходно више термина за пливаче, ватерполисте, односно спортисте и рекреативце.

Да ли се неко дрзнуо и донео самостално одлуку да се ове године базен не користи у зимском периоду?

По неким незваничним информацијама, речено је да базен није постављен због “штедње”. Ако је тачна та информација, то је довољан разлог да се смени и директорица ЈКП Стадион, али и други надлежни руководиоци. Нико нема право да грађанима ускрати могућност за коришћењем базена и бављењем спортом!

Тражимо да град по хитном поступку реши постављање балона на базену у Дудовој шуми!

 

*Извор фото: jkp-stadion.rs 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: