Српски Покрет Двери - Лого

Двери Суботица: Руководство ЈКП Стадион, неспособно и неодговорно!

Просто је несхватљиво да се одговорни у ЈКП Стадион понашају тако неодговорно! Уместо да су им све активности усмерене на квалитетеном одржавању објекта, ми имамо ситуацију да је све у расулу. На базену у спортском центру “Прозивка” недавно се десило тровање деце хлором. Двери су тражили од надлежних органа да се све околности око тровања деце обелодане, а кривци казне. До данашњег дана нема ни криваца ни кажњених! 

    Али ти “способни” кадрови праве наредне исто тако несхватљиве и погрешне одлуке. Базен у Дудовој шуми нису оспособили за коришћење у зимском периоду постављањем балона. Још у августу из ЈКП Стадион могла се чути јадиковка да балон није у добром стању. Али ништа нису учинили да тај пробем реше. Балон се могао поправити, бар у Суботици има пар предузетника који ту врсту посла могу да ураде. Ако је баш у толико лошем стању, могли су, ако немају финасијске могућности, да траже средства од града за ту намену. С друге стране, балон на базену у Дудовој шуми је постављен крајем 2016. и тада је речено да му је гаранција 10 година, што значи да је још у гаранцији. Пошто је у време постављања балона на базену била иста власт само са другим кадровима, тада она и мора да реши проблем балона. Граду су потребна два базена за истовремено коришћење. Базен на Прозивци је и направљен зато што је било неопходно више термина за пливаче, ватерполисте, односно спортисте и рекреативце.

Да ли се неко дрзнуо и донео самостално одлуку да се ове године базен не користи у зимском периоду?

По неким незваничним информацијама, речено је да базен није постављен због “штедње”. Ако је тачна та информација, то је довољан разлог да се смени и директорица ЈКП Стадион, али и други надлежни руководиоци. Нико нема право да грађанима ускрати могућност за коришћењем базена и бављењем спортом!

Тражимо да град по хитном поступку реши постављање балона на базену у Дудовој шуми!

 

*Извор фото: jkp-stadion.rs 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: