Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Трстеник: Народни посланик Борко Пушкић у посети Трстенику

Седница ОО Двери Трстеник, одржана је у реновираним просторијама, а међу присутнима су били и угледни лекари, професори, архитекте, економисти. Показало се да Трстеничани у Дверима виде један нови, трећи пут, пут просперитета и бескомпромисне борбе за унапређење квалитета живота и останак младих у Трстенику. Седници су присуствовали и народни посланик и председни Извршног одбора Двери Борко Пушкић и члан ИО Стефан Вук Милановић.

     Овај састанак је показао да су Двери и у овој општини спремне да се носе са будућим изазовима у опозиционом раду, као и да имамо организационе и кадровске способности да након следећих локалних избора преузмемо руковођење општином Трстеник, која је током ове, али и током свих претходних власти девастирана у сваком смислу, па је сходно томе и квалитет живота грађана Трстеника сведен на ниво борбе за егзистенцијални опстанак.

Сходно томе, припремајући се за следеће локалне изборе, формирано је ново руководство општинске организације, сачињено од људи који су већ дуго део Двери, као и од оних који су то постали скоро, али су у протеклом периоду дали допринос у ширењу наших идеја и циљева.

Општински одбор Српског покрета Двери у Трстенику овом приликом позива све оне који су незадовољни тренутним стањем и који желе да мењају наш град и сачувају младе у њему да нам се прикључе и постану део нашег тима за промене.

Придружи се! За победу! За Двери! За Трстеник! За промену система!

ОО Двери Трстеник

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: