Српски Покрет Двери - Лого

Двери Велика Плана: Питања за посетиоца Велике Плане – министра Александра Мартиновића

Нисмо имали прилике уживо, па зато постављамо јавно питања министру Александру Мартиновићу који је посетио Велику Плану. 

Да ли је министарску фотељу понајвише заслужио контра-штрајком глађу Бошку Обрадовићу? Иако није издржао ни два дана. Зашто су Великој Плани закинута финансијска средства која јој законски припадају? Тиме је оштећен сваки грађанин у Великој Плани. Који је његов лични став поводом француско-немачког ултиматума? Имајући у виду да је то капитулација Србије.

Док му је општинско руководство показивало реконструкцију зелене пијаце, да ли су му исти рекли колико дуго већ трају радови и колико је пољопривредних произвођача, трговаца и уопште грађана угрожено тиме? Зелена пијаца је деценијама била епицентар трговине, комуникације, предузетништва и незаобилазни део живота грађана Велике Плане. Сада је то све поремећено и питање је хоће ли се вратити у пређашње стање.

И на крају, питали бисмо га зашто грађани Велике Плане, који су опозиционо оријентисани, тешко добију посао у јавном сектору, али и у страним фирмама на територији Велике Плане?

ОО Двери Велика Плана 

 

*Извор фото: скриншот youtube 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: