Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Велика Плана: Питања за посетиоца Велике Плане – министра Александра Мартиновића

Нисмо имали прилике уживо, па зато постављамо јавно питања министру Александру Мартиновићу који је посетио Велику Плану. 

Да ли је министарску фотељу понајвише заслужио контра-штрајком глађу Бошку Обрадовићу? Иако није издржао ни два дана. Зашто су Великој Плани закинута финансијска средства која јој законски припадају? Тиме је оштећен сваки грађанин у Великој Плани. Који је његов лични став поводом француско-немачког ултиматума? Имајући у виду да је то капитулација Србије.

Док му је општинско руководство показивало реконструкцију зелене пијаце, да ли су му исти рекли колико дуго већ трају радови и колико је пољопривредних произвођача, трговаца и уопште грађана угрожено тиме? Зелена пијаца је деценијама била епицентар трговине, комуникације, предузетништва и незаобилазни део живота грађана Велике Плане. Сада је то све поремећено и питање је хоће ли се вратити у пређашње стање.

И на крају, питали бисмо га зашто грађани Велике Плане, који су опозиционо оријентисани, тешко добију посао у јавном сектору, али и у страним фирмама на територији Велике Плане?

ОО Двери Велика Плана 

 

*Извор фото: скриншот youtube 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: