Српски Покрет Двери - Лого

Двери Војводина: Ко су кадрови СНС-а у Војводини?

СНС нам свакодневно путем медија шаље поруке које увек као по правилу имају неки одређен циљ, често су те поруке обојене прљавим новцем а споља се настоји приказати чистота, исправност а све је у ствари једна велика лаж. Ако би се као у свакој нормалној и правној држави само мало загребало испод површине те власти, тада би дошли до веома поражавајућих података. 

       Наиме у Војводини по многим местима фунционери који управљају животима грађана су скоро редом људи огрезли у најдубља криминална дела. Људи који се могу похвалити са веома добрим односима унутар СНС-а али и људи који имају позамашну имовину.

Један од тих кадрова СНС-а је и бивши повереник СНС-а за Сомбор, Стојан Кнежевић који је био у затвору 4 године због бацања бомбе на кућу инспектора криминалистичке полиције у Сомбору. Кнежевић је и раније привођен за разне привредне малверзације. Сада путем медијске куће која промовише СНС али и разврат путем разних ријалити програма ТВ  Пинк покушава да врши медијско политички притисак на судије и судство. Све то како би утицао да дође до смене судије и да уз помоћ неког другог судије избави свог сина. Син је ухапшен почетком јануара ове године јер је управљао возилом без дозволе, и није пропустио пешака на пешачком прелазу. У револту пешаци су реаговали, опсовали а он је зауставио возило и пуцао из пиштоља у њиховом правцу. На срећу никог није погодио. Терети се за три кривична дела, убиство у покушају, изазивање опште опасности али и недозвољено поседовање оружја.

Да ли ће резултат медијског линча судије довести до резултата и пуштања на слободу насилника, видећемо у наредним данима. Неће нас зачудити да се баш то деси јер СНС насилници веома лако дођу до слободе и поред судства, где се поједине судије још увек придржавају закона.

На такав начин се регрутује моћна армија насилника који ће се опет појављивати у црним џиповима на изборним местима, претити грађанима како би њихова заштита, СНС и даље остала на власти, а они мирно и без неких великих трзавица и даље обављали своје криминалне радње.

*Извор фото: pixabay 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: