Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Војводина: Ко су кадрови СНС-а у Војводини?

СНС нам свакодневно путем медија шаље поруке које увек као по правилу имају неки одређен циљ, често су те поруке обојене прљавим новцем а споља се настоји приказати чистота, исправност а све је у ствари једна велика лаж. Ако би се као у свакој нормалној и правној држави само мало загребало испод површине те власти, тада би дошли до веома поражавајућих података. 

       Наиме у Војводини по многим местима фунционери који управљају животима грађана су скоро редом људи огрезли у најдубља криминална дела. Људи који се могу похвалити са веома добрим односима унутар СНС-а али и људи који имају позамашну имовину.

Један од тих кадрова СНС-а је и бивши повереник СНС-а за Сомбор, Стојан Кнежевић који је био у затвору 4 године због бацања бомбе на кућу инспектора криминалистичке полиције у Сомбору. Кнежевић је и раније привођен за разне привредне малверзације. Сада путем медијске куће која промовише СНС али и разврат путем разних ријалити програма ТВ  Пинк покушава да врши медијско политички притисак на судије и судство. Све то како би утицао да дође до смене судије и да уз помоћ неког другог судије избави свог сина. Син је ухапшен почетком јануара ове године јер је управљао возилом без дозволе, и није пропустио пешака на пешачком прелазу. У револту пешаци су реаговали, опсовали а он је зауставио возило и пуцао из пиштоља у њиховом правцу. На срећу никог није погодио. Терети се за три кривична дела, убиство у покушају, изазивање опште опасности али и недозвољено поседовање оружја.

Да ли ће резултат медијског линча судије довести до резултата и пуштања на слободу насилника, видећемо у наредним данима. Неће нас зачудити да се баш то деси јер СНС насилници веома лако дођу до слободе и поред судства, где се поједине судије још увек придржавају закона.

На такав начин се регрутује моћна армија насилника који ће се опет појављивати у црним џиповима на изборним местима, претити грађанима како би њихова заштита, СНС и даље остала на власти, а они мирно и без неких великих трзавица и даље обављали своје криминалне радње.

*Извор фото: pixabay 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: