Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Војводина: Мировићу, деца ти протестују!

Због неспособне, бахате и неодговорне власти, много деце, вршњака и другова преминулог дечака А.М. (13), њихових родитеља су се окупили у Бачкој Паланци, по други пут, како би протестовали због изгубљеног младог, невиног живота. Тешко је наћи речи утехе за родитеље преминулог тинејџера. Родитељи деце у Бачкој Паланци знају да је та врста трагедије могла да задеси сваког од њих. 

      Дајемо пуну подршку деци и родитељима који протестују у Бачкој Паланци. Јадна је држава када деца морају на улици да траже правду за свог преминулог друга!

Председник Покрајинске владе Игор Мировић би морао по хитном поступу да тражи да се донесе одлука о смени председника општине Бранислава Шушнице, када овај већ сам неће да поднесе оставку. Та одлука би била оправдана, јер је својим нечињењем, као председник локалног штаба за ванредне ситуације, грађане Бачке Паланке довео у опасност. Услед те опасности две особе су преминуле.

Истражни поступак морао би да доведе до судског процесуирања председника општине, али и свих одговорних лица у ЈП ЕДС у Бачкој Паланци. Као што је отпочет поступак од стране Електродистрибуције и троје запослених суспендовано са радног места, то исто треба применити и према председнику општине и суспендовати га са радног места.

Тражимо пуну кривичну одговорност свих одговорних за несреће које су се десиле!

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: