Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Војводина: Вучевићу, шта је циљ, поштовање Устава РС или нешто друго?

Двери се већ дуже време суочавају са проблемима када обављају своје страначке активности да им непосредно после постављања штандова долазе активисти и чланови СНС који се испречују испред штандова Двери. Тако да чланови и активисти Двери не могу да наставе са својим активностима. И поред све толеранције наших чланова није нам јасна намера креатора таквих активности СНС, шта им је циљ? 

     До сада је долазило до вербалних увреда али ако се овакве активности СНС наставе, постоји оправдана бојазан да ће ствари измаћи контроли. Надамо се да до тога неће доћи и да ће у СНС-у превладати разум и омогућити другим политичким странкама да обављају своју политичку активност што им гарантује Устав РС.

СНС као владајућа странка би требала као носилац власти да се ограђује од оваквих иступа својих чланова, међутим по свој прилици ти исти чланови само спроводе активности надлежних виших органа странке.

Милош Вучевић као нови председник СНС –а би морао да се обрати грађанима Србије пре свега као човек и да појасни шта је намера СНС кад спроводе активности које веома подсећају на најмрачније периоде из који су претходили сукоби у нашем друштву. Да ли он као председник СНС-а жели да се у Србији развија политички плурализам, сукоб мишљења или сматра да нико други у Србији нема право на другачије мишљење или политички став осим владајуће СНС-а.

Морамо сви стати у одбрану основних демократских права, право на слободу, право на другачије мишљење. Нико нема право да те омета или спутава у твојим политичким активностима, што гарантује и Устав Републике Србије.

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: