Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Врбас: Наплата паркинга – ДА али само у ужем центру Врбаса!

Проблем паркирања треба решавати на корист свих мештана Врбаса али тако да он не буде само још један економски удар на мештане Врбаса и околине. 

   Како је најавио директор ЈКП Комуналац Игор Шкундрић, ускоро почиње наплата паркирања у Врбасу. То је свакако одлука која може да донесе мало реда у неконтролисаном и бахатом паркирању. Међутим та одлука носи са собом један изузетно озбиљан приступ. Имаћемо паркинг места на којима се врши наплата паркирања али и места која су предвиђена за паркирање али се на њима неће вршити наплата паркинга. И једна и друга паркинг места ЈКП Комуналац мора да одржава подједнако квалитетно.

Подржавамо одлуку наплате паркирања у ужем делу центра Врбаса али нисмо за то да се шири зона наплате паркирања. Идеја да се на месту великог паркинга надогради још једна етажа за паркирање је добра и треба је подржати. Посебну пажњу ЈКП Комуналац мора да посвети обележавању паркинг места, места резервисана за паркирање особа са инвалидитетом која морају бити у складу са процентуалном заступљеношћу броја особа са инвалидитетом у структури становника Врбаса.

Зашто би мештани Врбаса који живе у блоковском насељу плаћали годишњу карту за паркирање?

Наплата паркинга – ДА али само у ужем центру Врбаса!

Двери Врбас 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: