Српски Покрет Двери - Лого

Двери Врбас: Наплата паркинга – ДА али само у ужем центру Врбаса!

Проблем паркирања треба решавати на корист свих мештана Врбаса али тако да он не буде само још један економски удар на мештане Врбаса и околине. 

   Како је најавио директор ЈКП Комуналац Игор Шкундрић, ускоро почиње наплата паркирања у Врбасу. То је свакако одлука која може да донесе мало реда у неконтролисаном и бахатом паркирању. Међутим та одлука носи са собом један изузетно озбиљан приступ. Имаћемо паркинг места на којима се врши наплата паркирања али и места која су предвиђена за паркирање али се на њима неће вршити наплата паркинга. И једна и друга паркинг места ЈКП Комуналац мора да одржава подједнако квалитетно.

Подржавамо одлуку наплате паркирања у ужем делу центра Врбаса али нисмо за то да се шири зона наплате паркирања. Идеја да се на месту великог паркинга надогради још једна етажа за паркирање је добра и треба је подржати. Посебну пажњу ЈКП Комуналац мора да посвети обележавању паркинг места, места резервисана за паркирање особа са инвалидитетом која морају бити у складу са процентуалном заступљеношћу броја особа са инвалидитетом у структури становника Врбаса.

Зашто би мештани Врбаса који живе у блоковском насељу плаћали годишњу карту за паркирање?

Наплата паркинга – ДА али само у ужем центру Врбаса!

Двери Врбас 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: