Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Зауставити вандализам у Новом Саду

Јуче, у поподневним часовима, поново је разбијено стакло на канцеларији градског одбора Двери у Новом Саду, што је већ трећи такав чин за претходна три месеца. 

     Постављамо питање надлежнима у Полицијској управи (ПУ) Новог Сада да ли ће коначно стати на пут хулиганима који девастирају канцеларију Двери у Новом Саду? Уколико то не учине ни после трећег оваквог вандалског чина, сматраћемо да иза напада стоји актуелна власт СНС, а да те хулигане полиција у Новом Саду штити. А да ли је то у питању или само неспособност ПУ у Новом Саду, нека међусобно разреше министар полиције Братислав Гашић и начелник ПУ у Новом Саду Горан Радоњић.

Српски покрет Двери осуђује сваку врсту вандализма и варваризма и сматрамо да такво дивљаштво не сме уопште имати места у друштву.

Поводом овог хулиганског чина, сутра, у четвртак 11. априла, у 10 часова биће организована конференција за медије испред канцеларије Двери у Новом Саду, у улици Иве Андрића 17 (Лиман 4), на којој ће се обратити представници градских одбора Српског покрета Двери, Новог ДСС, ПОКС и Народне странке.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: