Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Зрењанин: Бесмислена анкета ЈКП „Водовод и канализација“

Зрењанинско ЈКП „Водовод и канализација“ обавестило је грађане да спроводи анкету о квалитету услуга које пружа. Анкета се спроводи до 16. децембра, писмено и електронски, а анкетари који су запослени у ЈКП „Водовод и канализација“ ће је спровести „од врата до врата“.

    Бесмислена је анкета ЈКП “Водовод и канализација” док се не изгради нова фабрика за прераду воде за коју је потписан уговор. Питања која се постављају грађанима су потпуно неоправдана, јер Зрењанинци 18 година немају воду за пиће. Имају воду која се по класификацији можда може ставити у категорију високо ризичних вода са великом концентрацијом арсена. Арсен који је тешки метал и чија већа концентрација може бити узрок многим обољењима. Зрењанинска вода из водовода се не може сврстати ни у техничку воду јер има велику количину тешких метала.

Поставља се питање: Какав је смисао саме анкете? Да грађани дају одговор на питање, примера ради, ,,да ли сте задовољни са редовношћу испоруке воде, тачношћу очитавања водомера или колико сте задовољни притиском у мрежи?“

Све би то имало смисла да грађани имају воду коју могу да користе за пиће. Овако, док се не изгради нова фабрика за прераду воде, за коју се могу само надати да не буде још једно у низу предизборних обећања ове власти, нема смисла постављати питања о нивоу квалитета услуга које пружа ЈКП.

Анкетари, односно запослени у ЈКП „Водовод и канализација“, свакако ће своју обавезу анкетирања „од врата до врата“ одрадити као и за време предизборне кампање, а да ли ће анкета бити анонимна, то остаје велико питање.

ГрО Двери Зрењанин

*Извор фотографије: Твитер/Катарина Ђо

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: