Српски Покрет Двери - Лого

Иван Костић: Општина Врбас ће доживети банкрот ако се нешто не промени у руковођењу

Општини Врбас је хитно потребна помоћ искусних људи из привреде који имају знања и способности да извуку град из економске пропасти до које су је довели партијски кадрови којима је једини циљ да задовоље потребе партијских тајкуна и лидера из Београда. 

    Више од десет година траје економско назадовање нашег града који је некада био најразвијенији привредни центар старе Југославије. Лоше приватизације, пљачкање државне имовине, исисавање пара из јавних предузећа, кадрирање искључиво по партијској линији су довели до тога да није направљен искорак ни у једној области друштвеног живота.

Актуелни проблеми у општини Врбас као што су укидање грејања у граду за стамбене објекте и средње школе за време наставе, штрајкови запослених у предузећима која су на буџету општине, показују да актуелно руководство нема решење за нагомилане финансијске проблеме који ће се у будућности обити о главу свим грађанима Врбаса па наравно и члановима партија које су на власти.

Општина се већ 20 година немилице задужује, у Врбасу нема великих инвестиција, привредници рођени у нашем граду пребацују своје пословање у суседне општине, индустријска зона поред ауто пута и даље не постоји, иако је Врбас на најбољем месту у Војводини и могао би да буде главни логистички привредни центар севера Србије.

Ако политика руководства општине и даље буде једино усмерена у циљу испуњавања ускостраначких интереса и активности, пуњење џепова партијским тајкунима из Београда и Новог Сада, зарад чувања својих радних места и плата које су ближе минималцу него плати достојне човека, општина Врбас ће врло брзо доживети банкрот од кога ће јој требати доста времена да се оправи.

Иван Костић 

народни посланик из Врбаса 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: