Српски Покрет Двери - Лого
Search

Коме сметају предлози Двери за побољшање услова живота у Београду?

На 9. седници Скупштине града Београда, одржаној 13.4.2023. године, владајући режим није усвојио предлоге одборничке групе Двери-Патриотски блок, само из разлога што је предлог дошао од стране опозиционе странке. 

   Ово је доказ да се власт и сада, као и претходних деценија, руководи искључиво интересом својих политичких организација, а неретко на штету грађана. Када ће људи који се баве политиком и прихватају да буду функционери у државним институцијама, схватити да они представљају грађане и да једино чиме треба да се воде јесте општи интерес, унапређење услова живота и поштовање закона?

Господо, све сте погрешно разумели. Ви нисте бирани на функције да бисте могли да се обогатите тако што ћете искористити позиције да „завршите“ нешто за себе, своје фамилије, кумове и познанике. Нисте бирани ни да бисте се богатили на издавању сумњивих грађевинских дозвола, корупцији и разним шкакљивим пројектима.

Бирани сте да радите за све грађане овога града и ове земље, без обзира на то да ли су чланови ваше странке, опозиције, шаховског клуба, удружења четника, удружења партизана, звездаша или партизановаца.

 

Шта вам је сметало у овим предлозима? Шта фали оснивању фонда за бригу о деци, којим бисмо омогућили да се креира буџет за децу самохраних родитеља, да им се помогне око школовања? Да се одвајају средства за лечење од тешких и хроничних болести? Коме то смета? Коме смета да се бринемо о деци и породицама?

Кога је уплашио предлог о оснивању комисије која би се бавила деловањем градских служби ЈКП приликом временских непогода? Може само да смета неспособним кадровима који не знају свој посао или га знају, али су нерадници и не раде свој посао.

Објасните народу, нама је све јасно. Оно што бодри јесте чињеница да је крај ваше владавине веома близу.

Нада Гладовић 

ГрО Двери Београд 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: