Српски Покрет Двери - Лого
Search

Након посете народног посланика Радмиле Васић, обећана изградња пута у селу Кладурово

Народни посланик Двери Радмила Васић, заједно са чланом Извршног одбора Двери Драганом Јовићем, обишла је јуче село Кладурово у општини Петровац на Млави. Они су са мештанима овог села разговарали о проблему који траје више од 15 година, а то је неасфалтирани пут у дужини од 4,7 км. По речима мештана, власти су се мењале, сви су пред изборе обећавали да ће се пут асфалтирати, али ни до данас, нажалост, ништа није урађено. 

     Након јучерашње посете Кладурову, Радмила Васић је данас, заједно са Драганом Јовићем и мештанима Кладурова Златком Тодоровићем и Златком Маринковићем, одржала састанак са председником општине Петровац на Млави Душком Нединићем. Разлог за овај састанак је покушај да се реши управо овај проблем и председник општине је дао гаранције да ће он бити решен.

Општина Петровац на Млави ће послати захтев ЈП „Путеви Србије“ за асфалтирање пута у МЗ Кладурово, засеок Гршљана, у дужини од 4,7 км, као и да ће заказати састанак са извршним директором ЈП „Путеви Србије“ док ће се наредне седмице ургентно урадити попуњавање пута шљунком како би се саобраћај одвијао безбедно до почетка радова. Госпођа Васић и представнци Кладурова су нагласили да је пут неопходно урадити и асфалтирати како је пројектом и предвиђено, у ширини од 4 метара са банкинама на обе стране коловоза. Овај пут је од огромног значаја за становнике Кладурова, јер њиме пролази школски аутобус, али и откупљивачи млека, млечних и других пољопривредних производа који су право богатство јер се потпуно органски. Такође, тражено је да се пут заврши пре почетка зиме, како би и деца и откупљивачи могли безбедно да се крећу овим путем, што често није био случај у зимском периоду.

ОО Двери Петровац на Млави ће са пажњом пратити развој ситуације поводом овог проблема, као и то да ли ће бити поштоване дате гаранције од стране председника општине.

 

ОО Двери Петровац на Млави 

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: