Српски Покрет Двери - Лого
Search

Отворена нова канцеларија Двери у Крагујевцу

У недељу, 25. јуна, у Крагујевцу је свечано отворена нова канцеларија градске организације Српског покрета Двери у овом граду. Отварању је присуствовао председник Двери Бошко Обрадовић. 

     Након новог руководства, градска организација Двери у Крагујевцу добила је и нову канцеларију у којој ће представници ГрО Двери Крагујевац разговарати са својим суграђанима и саслушати њихове предлоге и проблеме. Крагујевац, као престоница Шумадије, историјски изузетно значајан и четврти по величини град у Србији, заслужује много бољу градску власт од тренутне са којом Крагујевац тоне у сваком смислу, од демографског до привредног.

 

Члановима и симпатизерима Двери из Крагујевца, као и присутним гостима, обратили су се нови председник ГрО Двери Крагујевац Нада Петровић, члан Извршног одбора Двери Стефан Вук Милановић, потпредседник Двери Борко Пушкић и председник Бошко Обрадовић. Они су градској организацији Двери пожелели успешан даљи рад уз уверење да ће Крагујевчани препознати нове људе и нову политику која ће служити на добробит свим грађанима Крагујевца. Двери у Крагујевцу, за сада, имају једног одборника у Скупштини града.

Нова канцеларија Двери у Крагујевцу се налази у главној улици, Краља Александра I Карађорђевића 118а. 

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: