Српски Покрет Двери - Лого

Отворена нова канцеларија Двери у Крагујевцу

У недељу, 25. јуна, у Крагујевцу је свечано отворена нова канцеларија градске организације Српског покрета Двери у овом граду. Отварању је присуствовао председник Двери Бошко Обрадовић. 

     Након новог руководства, градска организација Двери у Крагујевцу добила је и нову канцеларију у којој ће представници ГрО Двери Крагујевац разговарати са својим суграђанима и саслушати њихове предлоге и проблеме. Крагујевац, као престоница Шумадије, историјски изузетно значајан и четврти по величини град у Србији, заслужује много бољу градску власт од тренутне са којом Крагујевац тоне у сваком смислу, од демографског до привредног.

 

Члановима и симпатизерима Двери из Крагујевца, као и присутним гостима, обратили су се нови председник ГрО Двери Крагујевац Нада Петровић, члан Извршног одбора Двери Стефан Вук Милановић, потпредседник Двери Борко Пушкић и председник Бошко Обрадовић. Они су градској организацији Двери пожелели успешан даљи рад уз уверење да ће Крагујевчани препознати нове људе и нову политику која ће служити на добробит свим грађанима Крагујевца. Двери у Крагујевцу, за сада, имају једног одборника у Скупштини града.

Нова канцеларија Двери у Крагујевцу се налази у главној улици, Краља Александра I Карађорђевића 118а. 

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: