Српски Покрет Двери - Лого

Ратко Ракоњац: О Пријепољу се не одлучује у Пријепољу већ на вишим инстанцама, Двери остају доследна опозиција

Конститутивна седница СО Пријепоље прекинута је након што су верификовани мандати свих 41 одборника, који су након тога положили заклетву. На седници је требало да се бира председник скупштине као и извршна власт. Међутим, како још није дошло до политичких договора, односно, ко ће чинити владајућу већину, седница је прекинута до даљњег. 

     Српски покрет Двери у Пријепољу и Ратко Ракоњац као једини одборник у садашњем сазиву скупштине каже да није позван на разговор о формирању будуће коалиције.

„Оно што можемо видети јесте оно што ми причамо, а то је да се о Пријепољу и локалном политиком не одлучује у Пријепољу већ на вишим инстанцама, да ли је то Београд, Прибој, Нови Пазар. Како год да грађани бирају ипак неко горе одлучује како ће изгледати власт у наредном периоду. Двери ће као и до сада остати доследна опозиција и нећемо ући у власт и да буде позива, ми остајемо и у наредном мандату опозиција. Указиваћемо на све проблеме са којима се наши грађани сусрећу и трудићемо се да кроз одборнички рад Пријепоље учинимо бољим местом за живот”, казао је Ракоњац.

 

*Извор: Глас западне Србије

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: