Српски Покрет Двери - Лого

Васић: Поплаве у Београду су последица нестручности градске власти

Резултати десет година власти СНС-СПС се најбоље виде после сваке јаче кише која падне у Београду. Тада поплаве добију огромне размере, што градска СНС-СПС власт крије и медијски „покрива“ лажним сликама о „најбољим и највећим радовима и резултатима у граду“.

     Десет година СНС-СПС власт крије од грађана да су избетонирали сваки део Београда, да нема ни минимум зелених површина које упијају воду и куда вода може да отиче, да су потпуно нестручном градњом направили систем „корито“ у коме се вода скупља јер СНС-СПС стручњаци са купљеним дипломама нису решили одвод воде. Зато су после кише која је падала јуче, Београд задесиле поплаве, а делови пута били непроходни у скоро свим деловима Београда. О штети коју грађани трпе нико и не говори и нико је не надокнађује. Такође, атмосферска канализација се уопште не одржава, те су многи делови те канализације и сливници видно запушени и забетонирани. Из појединих шахти, баш због загушења, после кише се излива канализација и вода, али за такво стање нико не сноси одговорност, нити је ико смењен или кажњен.

Садашњи градоначелник не зна или не жели да решава огромне проблеме које град има, а који су итекако видљиви и када пада киша и када је суша и када експлодира трафо и нема струје и када се запали депонија и када је загађење огромно и опасно по живот.

И поред очигледних примера нестручности, незнања и неодговорности исти људи су и даље на истим или чак и на вишим функцијама у граду попут градског менаџера Мирослава Чучковића, као и многих саветника, чланова већа и секретара.

Двери траже одговорност и смену свих досадашњих директора комуналних предузећа и озбиљно стручно решавање свих, а првенствено комуналних проблема са којима се грађани свакодневно сусрећу.

Радмила Васић

Потпредседник Двери

Председник ГрО Двери Београд

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: