Српски Покрет Двери - Лого
Search

Васић: Шапић обмањује Београђане

У потпуно празним и неистинитим изборним обећањима према грађанима српске престонице увек предњачи Српска напредна странка.

    Наиме, кандидат за градоначелника Београда испред СНС Александар Шапић је већ првог дана слагао грађане Београда говорећи како „на Кошутњаку, Авали, Космају, Ади Циганлији, Ада хуји, на Великом ратном острву и на другим зеленим површинама нико неће ДИВЉЕ градити“. Подсећамо кандидата за градоначелника да се и до сада под режимом Горана Весића и СНС на постојећим зеленим површинама углавном зидало са „Весићевим дозволама“ које су издате на потпуно незаконит начин попут дозволе за зидање испод Калемегдана. Зидало се и без икаквих дозвола за градњу у ужој зони санитарне заштите на Макишу, где су у време пандемије 2020. и 2021. године, уз прећутну сагласност Горана Весића, никли пословни објекти са више хиљада квадрата, а да за то нико није кажњен нити је одговарао. Они десет година не поштују вољу грађана и све Планове детаљаних регулација о постојећим зеленим деловима Београда су усвојили, непоштујући ни заштићена подручја, што им даје основа да за те делове Београда издају дозволе и граде.

Кандидат СНС за градоначелника Александар Шапић већ је једном слагао све Београђане изјавом да никада неће бити са Српском напредном странком па је угасио своју странку и прешао у СНС. Чак и када би Александар Шапић јавно обећао да ће на зеленим површинама попут Кошутњака, Авале, Аде Циганлије, Ада Хује, Космаја бити забрањена било каква градња, грађани не смеју да му верују.

Зато позивам Београђане да бирају нове људе, да гласају за коалицију ДВЕРИ-ПОКС, чија је борба у претходном периоду гарант да ће се зелене површине заштитити и да ће се забранити било каква градња на њима.

Радмила Васић

Потпредседник Двери
Председник Двери Београд

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: