Српски Покрет Двери - Лого

„За нови Чачак”: Двери започеле припреме за локалне изборе 2024.

У просторијама Градске организације Српског покрета Двери у Чачку формиран је Изборни штаб за локалне изборе који нас очекују 2024. године. За председника Изборног штаба изабран је Бошко Обрадовић, за његовог заменика Драган Ћендић, а за секретара Братислав Симовић. Изборни штаб чини 28 чланова на челу са председником градске организације Двери у Чачку примаријусом др Миланом Рогановићем.

    Задатак Изборног штаба је да изврши припрему за локалне изборе који следују у нашем граду за мање од две године. Овим поводом, председник Изборног штаба Бошко Обрадовић изјавио је следеће: „Чачак је град са највећим опозиционим потенцијалом у Србији уз Београд, Нови Сад и Ниш. Српски покрет Двери као највећа опозициона политичка снага у нашем граду на време приступа припремама за наступајуће локалне изборе са очекивањем да ће 2024. година донети смену актуелне локалне власти СНС-СПС и да ћемо после 10 година добити нову власт коју ће предводити управо Двери. Зато смо кренули на време јер нас чека велики политички посао, обилазак свих села и свих месних заједница у нашем граду, као и представљање новог програма „За нови Чачак”. Отворени смо за сарадњу са свим опозиционим политичким организацијама у нашем граду и очекујем укрупњавање политичке сцене у циљу смене актуелне власти. Само заједничким снагама можемо донети политичке промене које већ дуго очекује огроман број Чачана како нам млади не би одлазили из овог града”, закључио је Обрадовић.

Изборни штаб градске организације Српског покрета Двери биће представљен јавности на конференцији за медије у петак, 9. септембра. У суботу, 10. септембра биће отворена посланичка канцеларија у просторијама Српског покрета Двери у Чачку у којој ће народни посланик Бошко Обрадовић примати суграђане сваке суботе од 10-12 часова.

ГрО Двери Чачак

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: