Српски Покрет Двери - Лого

Борко Пушкић добио опомену због заставе „Нема предаје“

На данашњем заседању Народне скупштине Републике Србије, народни посланик Српског покрета Двери Борко Пушкић добио је опомену због уношења заставе на којој пише „Нема предаје“, а где је Косово и Метохија означено бојама заставе Републике Србије. То је скандал у тренутку када на Србију постоје огромни притисци са Запада и када би сви требали бити уједињени у одбрани КиМ у саставу Србије.

    Постављамо питање актуелној власти да ли на овај начин она поручује да Косово и Метохија није више саставни део Србије и да постоји забрана да се у Народној скупштини истакне парола да нема предаје у одбрани наше јужне покрајине? То би значило да је власт на истим таласним дужинама са Фудбалским савезом лажне државе Косово који је ФИФА-и пријавио Фудбалски савез Србије због истицања идентичне заставе у свлачионици наше репрезентације на Светском првентву у Катару.

Српски покрет Двери јасно истиче да је одбрана Косова и Метохије у саставу Србије државни приоритет број 1 и да нас било какве опомене у Народној скупштини неће уплашити у борби за интересе Србије, а КиМ као део Србије јесте прворазредни државни интерес.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: