Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Без Карађорђевића и Обреновића нема модерне Србије

После обележавања Првог српског устанка у Орашцу, на Сретење смо се сабрали и овде у Такову да се поклонимо и вођи Другог српског устанка Милошу Обреновићу. Без Карађорђевића и Обреновића нема ослобођења Србије од турског ропства и заснивања модерне српске државности.

Сретењски устав био је један од најмодернијих у тадашњој Европи преко кога је српски народ на велика врата крочио на европску политичку сцену и показао своје демократске потенцијале. Данас је одбрана Устава Србије и Косова и Метохије у саставу Србије најважније национално и државно питање и то је оно што је повезало Српски покрет Двери и Покрет обнове Краљевине Србије.

Позивамо све поштоваоце народних династија Карађорђевића и Обреновића да нам се придруже у овој заједничкој борби да Србија поново буде Краљевина и да на тај начин коначно трајно раскинемо са тоталитарним комунистичким наслеђем.

Један смо од ретких европских народа којим никада пре Јосипа Броза Тита нису владали странци и који је имао своје народне династије са којима се поносимо.

На данашњи велики црквени и национални празник и дан државности Србије уједињујемо Карађорђевиће и Обреновиће, уједињујемо све патриоте и монархисте у Србији и позивамо све грађане Србије да на изборима 3. априла подрже управо један овакав Патриотски блок за обнову Краљевине Србије.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: