Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Борба за просвету и медије без ЛГБТ пропаганде није готова већ тек почиње

Српски покрет Двери поздравља одлуке стручних комисија и надлежног Министарства просвете да се преиспита седам уџбеника из биологије у којима смо пронашли спорне садржаје ЛГБТ пропаганде којима ту не сме бити места.

   Међутим, сачекаћемо да видимо шта тачно доносе исправке које су наложене издавачима, па ћемо тек тада заузети коначни суд о овом процесу. Такође, тражимо од надлежних да преиспитају и друге уџбенике на које смо указали, као што су историја за осми разред основне школе и социологија за 4. разред средње школе где је убачена ЛГБТ идеологија без икаквог критичког осврта и понуђеног другачијег мишљења. Исто се односи и на приручнике за наставнике грађанског васпитања у средњем образовању.

Борба за просвету и медије без ЛГБТ пропаганде није готова већ тек почиње. Можемо очекивати огроман отпор у свим оним наслеђеним сорошевским структурама у српском образовању, као и у интелектуалним и политичким круговима који подржавају ЛГБТ идеологију. То су они исти који траже избацивање верске наставе из школа, а ако се мало боље погледа долази се до њихове припадности широј идеолошкој формацији која се залаже за признање лажне државе Косово, увођење санкција Русији, чланство Србије у НАТО или признање измишљеног геноцида у Сребреници. ЛГБТ идеологија никада не долази сама већ је део једне шире окупационе агенде и као што смо на то указивали има за циљ даљи продор у наше вртиће и школе, а у другом кораку легализацију хомосексуалних бракова и усвајање деце од стране ових противприродних заједница.

Једино исправно решење да се стане на пут ЛГБТ идеологији у нашем друштву, а пре свега у просвети и медијима, јесте законска забрана ове пропаганде малолетним лицима јер она вређа јавни морал, супротна је учењу свих традицоналних верских заједница у Србији, руши традиционалне и породичне вредности на којима почива држава Србија и без знања и сагласности родитеља покушава да мења свест наше деце у најосетљивијем делу њиховог психофизичког развоја. Зато ово питање није везано само за геј параду већ за читаво парадирање ЛГБТ лобија кроз наше друштво и државу.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: