Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Бранимо своју и част Србије!

Желимо да укажемо на крајње некоректно и безобразно понашање председника Владе Републике Србије Ане Брнабић, која је на једну веома озбиљну, одговорну и конструктивну економску критику буџета за 2023. одговорила називањем Двери неофашистичким покретом.

Ми, антифашисти и потомци српских антифашиста, никада нећемо дозволити да нас било ко вређа и тако назива. То је за нас питање части. То посебно нећемо дозволити Ани Брнабић која још увек није одговорила на питање да ли су њени преци били на страни нацизма у Другом светском рату.

Уместо да председавајући упозори и казни председника Владе због вређања народних посланика и Посланичке групе Српски покрет Двери-Патриотски блок, председник Народне скупштине који није био у сали када се ово вређање догодило, кажњава опоменама три народна посланика Двери која су узела у заштиту своју и част Србије. Позивамо председника Народне скупштине др Владимира Орлића да повуче изречене опомене, а председника Владе да пружи извињење свим члановима и присталицама Српског покрета Двери који су увређени њеним клеветама.

Инфослужба Двери

Видео прилог овим поводом можете погледати овде:

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: