Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Бранимо своју и част Србије!

Желимо да укажемо на крајње некоректно и безобразно понашање председника Владе Републике Србије Ане Брнабић, која је на једну веома озбиљну, одговорну и конструктивну економску критику буџета за 2023. одговорила називањем Двери неофашистичким покретом.

Ми, антифашисти и потомци српских антифашиста, никада нећемо дозволити да нас било ко вређа и тако назива. То је за нас питање части. То посебно нећемо дозволити Ани Брнабић која још увек није одговорила на питање да ли су њени преци били на страни нацизма у Другом светском рату.

Уместо да председавајући упозори и казни председника Владе због вређања народних посланика и Посланичке групе Српски покрет Двери-Патриотски блок, председник Народне скупштине који није био у сали када се ово вређање догодило, кажњава опоменама три народна посланика Двери која су узела у заштиту своју и част Србије. Позивамо председника Народне скупштине др Владимира Орлића да повуче изречене опомене, а председника Владе да пружи извињење свим члановима и присталицама Српског покрета Двери који су увређени њеним клеветама.

Инфослужба Двери

Видео прилог овим поводом можете погледати овде:

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: