Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Двери Чачак излазе самостално на локалне изборе

У граду Чачку опозиција има велику шансу да победи на локалним изборима за неколико месеци. Власт је на републичким изборима 17. децембра прошле године освојила мање од 50% гласова, рачунајући СНС+СПС+СРС. То значи да уједињена опозиција може заједничким снагама да освоји већину на локалним изборима у нашем граду. 

     Српски покрет Двери ће на предстојеће изборе у Чачку изаћи самостално на челу са угледним именима без икакве мрље у њиховим биографијама, као што су др Владимир Димитријевић и примаријус др Милан Рогановић. Уз њих су ту Радмила Живковић, Биљана Рубаковић, Драган Ћендић, Ђорђе Шипетић, Александар Божовић, да набројим само нас некадашње одборнике Двери који су се доказали у опозиционом раду у градској скупштини. Ту је и велики број нових људи из града и са села који доносе нови квалитет, као што су Братислав Симовић и други наши саборци присутни на овој првој конференцији за медије Изборног штаба Двери Чачак…

Двери су у Чачку доказана опозиција која никада није изневерила своје бираче и која има програм и људе који могу да предводе нови Чачак. Управо међу нас 20 на данашњој конференцији налазе се и водећи кандидати за одборнике на нашој изборној листи, као и водећи кандидати за функције у извршној власти након победе уједињене опозиције. 

У својој локалној политичкој историји увек смо на локалне изборе излазили самостално. Тако ће бити и овога пута. Ова одлука може да се промени само у случају да дође до неког великог укрупњавања и уједињавања опозиције. Без обзира на то колико ће бити опозиционих колона, Двери Чачак ће сарађивати са свим колегама из опозиције и пре и после избора јер нам је циљ заједнички – смена актуелне власти после 12 година. Позивамо грађане Чачка да масовно изађу на локалне изборе и гласају против напредњачке власти, а за било коју опозициону изборну листу која им је најближа. Верујем у заједничку победу опозиције у Чачку и истичем да циљ Двери на овим локалним изборима није само што бољи наш изборни резултат већ на првом месту сарадња са другима из опозиције на смени тренутне власти и формирању нове владајуће већине која ће овај наш град спасити од садашње владавине купљених диплома, урбанистичког хаоса, загађења и корупције. 

Видео обраћање Бошка Обрадовића можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: