Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Двери долазе на власт у Чачку за мање од две године

У просторијама Градске организације Српског покрета Двери у Чачку представљен је Изборни штаб за локалне изборе 2024. године, који чини 28 чланова.

     Уз присуство председника градске организације Двери у Чачку примаријуса др Милана Рогановића и заменика председника Политичког савета Двери др Владимира Димитријевића, медијима се обратио шеф Изборног штаба, народни посланик и председник Двери Бошко Обрадовић, који је истакао следеће:

„Формирање Изборног штаба Градске организације Српског покрета Двери у Чачку две године пре следећих локалних избора у нашем граду је показатељ колико се озбиљно спремамо за њих. Верујемо у опозициони потенцијал Чачка и да ће досадашња власт СНС-СПС на следећим изборима бити смењена. Уверени смо да ће наш град после 10 година добити нову власт коју ће предводити управо Двери. Зато овај велики политички задатак започињемо на време и позивамо све друге опозиционе политичке организације у Чачку на сарадњу јер нико од нас самостално не може да победи актуелну власт, али сви заједно можемо. Као највећа опозициона политичка снага у нашем граду осећамо посебну одговорност да будемо стожер опозиционог окупљања у циљу смене актуелне власти. С тим у вези, до избора планирамо обилазак свих сеоских и градских месних заједница, а већ до краја ове године израду и представљање новог програма за бољитак свих наших суграђана под називом „ЗА НОВИ ЧАЧАК”.

Од суботе, 10. септембра овде у просторијама Српског покрета Двери у Чачку (Градско шеталиште ББ) биће отворена посланичка канцеларија у којој ћу као народни посланик примати суграђане сваке суботе од 10-12 часова. Позивам све који су суочени са било каквим проблемима са актуелном влашћу, локалном самоуправом, јавним предузећима или другим егзистенцијалним изазовима да ми се обрате, а у сарадњи са својим тимом покушаћу да помогнем на све расположиве начине. Поред овог редовног термина суботом, грађани могу посетити нашу канцеларију сваког радног дана од 9-15 часова и заказати састанак са народним послаником и представницима Градске организације у Чачку. То такође могу учинити током радног времена на телефон: 032 343 389.

Користим се приликом да похвалим организаторе 15. Летњих духовних вечери у Чачку и овогодишњи сјајан програм, који је ову манифестацију поново успоставио као један од најзначајнијих летњих програма у нашем граду. Двери Чачка као прву следећу акцију планирају организован одлазак аутобусом на Литију за спас Србије која почиње у недељу у 18 у Београду испред Патријаршије”, закључио је Бошко Обрадовић у свом обраћању.

Конференцију за медије овим поводом можете погледати овде:

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: