Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Двери су најмодернија европска политика у Србији данас

Најпре треба одбацити поделу на политичку левицу и десницу која је потпуно историјски превазиђена. Притом, не може бити случајно што је политички термин „деснице” у медијима, научним круговима, а потом и у јавности деценијама уназад систематски означаван као нешто негативно, док је термин левице или вредносно неутралан или позитиван. 

       За „десницу” ћете често чути да је изједначују са фашизмом, а за левицу никада нећемо чути да је пореде са комунизмом и национал-социјализмом који јој историјски припадају. Самим тим, сви они које мејнстрим медији и аналитичари пакују под „десницу” у старту трче неравноправну трку обележени негативним етикетама, за разлику од левичара који трче без икакве хипотеке коју иначе итекако имају. Управо је једна таква негативна кампања спречила убедљивију победу суверенистичких снага на недавним изборима у Шпанији. Међутим, тај тренд који је већ довео до формирања конзервативних влада у Пољској, Мађарској, Шведској и Италији, само ће се наставити, а ускоро стиже и код нас у Србију. Сличне политичке опције су у прве три по рејтинзима у Белгији, Немачкој, Француској, Аустрији, Холандији, Португалу…, и свакога дана додатно јачају. Зато је Српски покрет Двери и наш Патриотски блок најмодернија европска политичка чињеница у Србији данас. Зато наше време тек долази!

Скок евроскептичних и суверенистичких опција је природан политички процес, јер европске нације више не желе да им командују бриселски комесари који им намећу како ће они живети у својим државама. Европљанима је доста одбацивања европске хришћанске традиције, породичних вредности, националног идентитета и суверености државе. Све већи број Европљана је против даљег масовног насељавања нашег континента мигрантима без личних докумената, који већ представљају огроман безбедносни и социјални проблем. Такође, за већину ових конзервативних опција заједничко је одбацивање агресивне ЛГБТ пропаганде, која разара досадашње традиционално схватање пола, личности, брака и породице. Коначно, постоје Европљани који желе мир у Европи, а не рат са Русијом, који не желе да Европа буде америчка колонија и да ратују за америчке интересе.

И Србија са ближом сарадњом парламентарних суверенистичких политичких организација, уз подршку најзначајнијих патриотских удружења и истакнутих интелектуалаца, добија своју јаку конзервативну опцију која ће на следећим изборима постати друга најјача политичка снага у нашој држави и истинска алтернатива како садашњој тако и бившој власти. Са двоцифреним изборним резултатом овај наш државотворни и патриотски блок постаје озбиљан фактор за формирање будуће Владе Србије, која ће бити европска и конзервативна!

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: