Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Формирати прелазну Владу до избора

Не верујем да ће се било ко из опозиције одазвати Вучићевим лажним позивима на дијалог. Они су лажни зато што никада никакав званичан позив никоме није стигао, нити се зна тема тих разговора. 

   У питању је обично медијско фолирање. Истовремено, Вучић је изгубио сваки кредибилитет да буде модератор разговора између власти и опозиције јер му се више не верује и нико му неће ићи на канабе да би он то потом даље маркетиншки злоупотребљавао. С обзиром да више није ни председник странке, он заиста и не може да има ништа са дијалогом између власти и опозиције – каже за Данас Бошко Обрадовић, лидер Двери.

Тај дијалог треба да се води у Народној скупштини, напомиње он, у оквиру кога треба договорити када и које изборе ћемо имати у наредних годину дана и како формирати прелазну Владу која ће водити државу до тада.

Прелазна Влада је предмет договора власти и опозиције, могу је чинити потпуно нестраначки људи у које сви имају поверење, или представници власти и опозиције који се међусобно контролишу да нема злоупотреба медија, бирачког списка, запослених у јавном сектору и јавних ресурса у предизборној кампањи! Прелазна Влада свакако не би дозволила било какву куповину гласова државним и народним парама коју је јавно изнова наговестио председник Републике кршећи Устав. А онда грађани на слободним изборима одлучују ко ће даље водити државу, без притисака и уцена са било које стране – закључује саговорник Данаса.

*Извор: Дневни лист „Данас“ 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: