Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић и Патриотски блок ДВЕРИ-ПОКС посетили Златиборски округ

Кандидат за председника Србије и носилац листе Патриотског блока на парламентарним изборима Бошко Обрадовић, заједно са замеником председника ПОКС-а Милошем Парандиловићем и другим сарадницима, посетили су Златиборски округ.

     На почетку посете, они су присуствовали светој литургији у манастиру Рујан. Након посете манастиру Рујан, делегација Патриотског блока ДВЕРИ-ПОКС, била је гост породице Лазовић у селу Трипкова. Лазовићи су честити српски домаћини, али и на њиховом примеру је видљиво да је српком сељаку данас веома тешко јер скоро никакву помоћ од државе немају. Зато и јесте веома важно да будућа власт препозна пољопривреду као један од основних стубова за напредак државе Србије и да уместо субвениција страним мултинационалним компанијама, оне одлазе у руке српских привредтника, предузетника и пољопривредника. У истом селу одржана је и трибина на којој је присуствовао велики број мештана. Место одржавања трибине је била сеоска школа, која је нажалост затворена, што је резултат још једне од небрига власти за српско село.

 

На крају посете Златиборском округу, председнички кандидат Бошко Обрадовић и делегација Патриотског блока ДВЕРИ-ПОКС, обишла је село Кремна и музеј посвећен чувеним Тарабићима.

Оно што знамо и за шта нам није потребно пророчанство јесте да ова корумпирана и криминална власт Александра Вучића мора да доживи свој крај 3. априла, како би Србија могла да продише пуним плућима.

Зато је веома битно да домаћи економски интерес дође у први план, а то једино гарантује председнички кандидат Бошко Обрадовић који ће се на гласачком листићу наћи под редним бројем 8 и Патриотски блок ДВЕРИ-ПОКС који заузимају место број 11 на листићу за парламентарне изборе.

Срцем за Србију!

 

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: