Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Иницираћемо расправу у парламенту о НАТО злочинима и ратној одштети

Председник посланичког клуба Српски покрет Двери – Патриотски блок Бошко Обрадовић најавио је да ће тај посланички клуб иницирати у Скупштини Србије расправу о НАТО злочинима и ратној одштети.

     Обрадовић је, на конференцији за новинаре Покрета српске саборности, истакао да „ми са ове стране Дрине често заборављамо“ да је прво НАТО бомбардовање српског народа било 30. августа 1995. године, када је бомбардована Република Српска. Он је рекао да је РС „наша највећа историјска победа и резултат српског народа у последњих 100 година“.

 

Истакао је да је РС „светиња српског народа“ и додао да је веома важно да „када се сећамо НАТО геноцида над српским народом“ у то сећање неизоставно уврстимо и 1995. годину.

Обрадовић је навео да је реформа образовања у српској просвети „катастрофално изведена“, истакавши да пре свега мисли на Болоњску реформу.

Он је истакао да Двери сматрају да је Болоњска реформа озбиљно уназадила просвету у Србији и да ће та политичка партија покренути преиспитивање те реформе и затражити њено укидање.

Извор: Н1

Насловна фото: Фонет/Зоран Мрђа

Фото 2 и 3: Пресцентар УНС

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: