Бошко Обрадовић изабран за заменика председника скупштинског Одбора за здравље и породицу

На данашњој првој, конститутивној седници скупштинског Одбора за здравље и породицу, председник Српског покрета Двери и народни посланик Бошко Обрадовић изабран је за заменика председника тог одбора.

Овом приликом, господин Обрадовић је истакао следеће: „Желео бих да се пре свега захвалим на подршци да неко из редова опозиције дође на место заменика председника овог изузетно важног одбора за све нас, државу Србију и друштво у целини, а и за нас лично као Српски покрет Двери, јер се овај одбор бави можда и најважнијом темом којом се ми као политичка организација бавимо, а то је породична политика.

Без обзира на политичке и идеолошке разлике међу нама можемо да, око тема које живот значе, постигнемо консензус и да дамо бројне, значајне препоруке и законодавној и извршној власти. Мислим да подједнако времена, пажње и активности треба да посветимо и теми породице која је у нашој надлежности и да покренемо низ ствари које су данас једно од најважнијих питања са којим се суочава наше друштво, а то је демографско нестајање наше нације. Ово су најважније теме за све нас“.

Инфослужба Двери

Говор Бошка Обрадовића овим поводом можете погледати овде: