Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић изабран за заменика председника скупштинског Одбора за здравље и породицу

На данашњој првој, конститутивној седници скупштинског Одбора за здравље и породицу, председник Српског покрета Двери и народни посланик Бошко Обрадовић изабран је за заменика председника тог одбора.

     Овом приликом, господин Обрадовић је истакао следеће: „Желео бих да се пре свега захвалим на подршци да неко из редова опозиције дође на место заменика председника овог изузетно важног одбора за све нас, државу Србију и друштво у целини, а и за нас лично као Српски покрет Двери, јер се овај одбор бави можда и најважнијом темом којом се ми као политичка организација бавимо, а то је породична политика.

Без обзира на политичке и идеолошке разлике међу нама можемо да, око тема које живот значе, постигнемо консензус и да дамо бројне, значајне препоруке и законодавној и извршној власти. Мислим да подједнако времена, пажње и активности треба да посветимо и теми породице која је у нашој надлежности и да покренемо низ ствари које су данас једно од најважнијих питања са којим се суочава наше друштво, а то је демографско нестајање наше нације. Ово су најважније теме за све нас“.

Инфослужба Двери

Говор Бошка Обрадовића овим поводом можете погледати овде:

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: