Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Кандидатуру посвећујем младима

На предају председничке кандидатуре дошао сам у друштву са младим људима који представљају будућност овог друштва и државе. Њима ће бити посвећана моја кампања и будућа председничка функција: како да зауставимо одлазак младих из Србије и како да у Отаџбину вратимо оне који су отишли. Прошло је време празних политичких прича – бирачи траже конкретна решења. Младима ћемо обезбедити боље школовање у складу са савременим привредним и технолошким кретањима, лакше запослење без партијске књижице, брже осамостаљење од родитеља и решавање стамбеног питања, као и почетни капитал за покретање приватног бизниса.

    Као будући председник Србије обавезујем се да ћу чувати Косово и Метохију у саставу Србије, да ћу бринути о Републици Српској и Србима у Црној Гори, као и о свим Србима у региону и расејању. Никада нећемо увести санкције Русији нити се учланити у НАТО. Залажем се за економски и еколошки патриотизам, а то значи помоћ домаћој привреди и пољопривреди и очување здраве животне средине уместо подршке страним компанијама и њиховим прљавим технологијама које доносе у Србију. Не желим да Србија постане земља јефтине радне снаге у којој ћемо сви радити код страног газде већ да наши људи буду газде – послодавци, домаћини и радницима који имају сва радничка и синдикална права.

Као отац који заједно са супругом брине о петоро деце, ставићу породичне вредности и породицу на прво место у нашем друштву и држави, што значи да ће свако ко ступи у брак имати мањи порез на зараде, а са сваким добијеним дететом и мањи порез на имовину, и тако ће свим породичним људима остајати више новца у кућном буџету. Само тако можемо победити белу кугу која прети демографским нестајањем наше нације.

На крају, посебно се обраћам дамама: женама у Србији не треба више права већ привилегија. Жене су бољи део нашег друштва, али власт их дискриминише као раднике, мајке, труднице, породиље, самохране мајке, предузетнице, жене на селу… Тражим Вашу подршку на председничким изборима, а у мени ћете имати свог заштитника и заступника.

У Србији је много бирача који нису за садашњу Вучићеву власт, али нису ни за повратак на бивши режим. Моја кандидатура представља управо тај трећи избор између бивше и садашње власти, некога ко до сада није био на власти, ко иза себе нема афере, и ко је спреман да се супротстави корумпираном систему који нас лаже и пљачка. За то је потребна храброст, а ја сам доказао да је имам.

Инфослужба Двери

Видео изјаву Бошка Обрадовића можете погледати овде:

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: