Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Кључна вест је велико национално окупљање између Заветника и Двери, уз подршку истакнутих српских интелектуалаца

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић истакао је у емисији “Таковска 10” на РТС-у да је за изборе што пре, јер је то је једино решење за излазак из огромне безбедносне, политичке и социјално-економске кризе, као и услов да ова власт оде – што је приоритет за Србију. 

       „Имамо једну од највећих инфлација у Европи, све што смо добили кроз повећање плата и пензија је појео скок цена свих основних животних намирница, струје и гаса. Имамо највећу цену горива у региону. Угрожен је сваки део функционисања ове државе, сељаци не могу да преживе са оваквим ценама. Да ли је нормално да пшеница и кукуруз буду 15 динара, млеко 50 динара, кромпир 40 динара? Студенти неће да упишу наставничке факултете јер су плате просветних радника испод просечне плате у Србији.” – рекао је Обрадовић.

Председник Двери је подсетио да Влада Републике Србије неће да каже на шта је потрошила 500 милиона евра, као и да је власт изневерила сва своја предизборна обећања.

„Причали су да ће бранити Косово и Метохију – прихватили су ултиматум Француске и Немачке о признању лажне државе Косово. Причали су о миру и стабилности – данас је ова власт извор немира, нестабилности и небезбедности.” – рекао је председник Двери 

Обрадовић је истакао да је кључна вест формирање предизборне сарадње и велико национално окупљање између Српске странке Заветници и Српског покрета Двери уз подршку великог броја истакнутих српских интелектуалаца.

„Уједињују се патриоте и формира се нова ера српске политике. Не садашњи, али не и повратак на бивши режим. Одбрана и очување Косова и Метохије у саставу Србије, уз одбацивање француско-немачког споразума коју је ова власт прихватила. Одбрана и очување Републике Српске, а не прихватање Шмита који никада и нигде није на легалан начин постао високи представник, а ова власт га признаје. Подршка свему што је домаће, домаћем привреднику и пољопривреднику, домаћем економском интересу, а не страним фирмама којима ова власт даје наше паре. Подршка традиционалним вредностима и породици, а не промени пола и промоцији хомосексуализма.” – рекао је Обрадовић

Он је истакао да Срби на Косову и Метохији доживљавају хуманитарну катастрофу.

„У току је велико исељавање Срба са Косова и Метохије, који не могу да се лече и немају слободу кретања, деца не иду нормално у школу нити могу нормално да студирају. Не дозвољавате (РТС) да се говори о Косову и Метохији у тренутку док наш народ трпи Куртијев терор и нити о катастрофалној политици актуелне власти која 10 година предаје Косово и Метохију и издаје наше националне и државне интересе.” – закључио је председник Двери. 

Целу емисију можете погледати овде: 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: