Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Коалиција Вучић-Ђилас као симбол јединства бившег и садашњег режима

Драган Ђилас свакога дана понавља да је његов политички циљ да са власти оду СНС и СПС, а да на власт не дођу Двери и Заветници. 

      За ово друго му верујем. Очито се фокусирао на борбу не са влашћу, већ са опозицијом. Али, за ово прво има све више сумњи у јавности да су Вучић и Ђилас обновили своје старо пријатељство, али и доказа да су СНС и ССП већ у некој врсти коалиције и да синхронизовано наступају. То се најпре види по подршци ССП-а противуставном француско-немачком споразуму о признању лажне државе Косово који је Вучић прихватио у Бриселу. Посебно је срамно што Ђилас јавно констатује да је тај споразум штетан по Србију, али га ипак подржава служећи тако интересима ЕУ и Вучића.

Ако је Ђилас против доласка на власт Двери и Заветника — ко онда да дође на власт после пада СНС? Једино бивши режим на челу са њим. То је нешто што грађани Србије дефинитивно не желе. Готово је подједнако расположење у народу против и садашње и бивше власти. Драгоцено је што је Драган Ђилас јавно признао да је његов циљ да помогне Вучићу да на власт не дође једина истинска алтернатива бившем и садашњем режиму, а то је патриотска опозиција оличена у државотворном блоку који чине Српска коалиција НАДА (Нови ДСС-ПОКС), Српска странка Заветници и Српски покрет Двери са нашим саборцима из Патриотског блока, али и другим родољубивим удружењима и истакнутим јавним личностима.

Нема сумње да је истекао рок бившем и садашњем режиму. Што је много — много је. Преко три деценије Србијом влада исти корумпирани систем који свакако не могу променити они који су га правили и у њему учествовали деценијама. Зато Вучић и Ђилас више не воде међусобни рат већ су се обојица фокусирали на једину праву опозицију не само овој власти већ комплетном систему који овде влада више од 30 година, а то је државотворна опозиција. Лично, њихове заједничке нападе на државотворну опозицију доживљавам као добру вест. Сада грађани Србије имају јасну понуду: или коалиција Вучић-Ђилас као симбол јединства бившег и садашњег режима, или нова генерација политичара који нису били на власти до сада и који доносе нове политичке идеје. Трећи пут у српској политици је сада јаснији него икад. Зато је толико нападнут, али зато ће и победити.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: