Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Коалиција Вучић-Ђилас као симбол јединства бившег и садашњег режима

Драган Ђилас свакога дана понавља да је његов политички циљ да са власти оду СНС и СПС, а да на власт не дођу Двери и Заветници. 

      За ово друго му верујем. Очито се фокусирао на борбу не са влашћу, већ са опозицијом. Али, за ово прво има све више сумњи у јавности да су Вучић и Ђилас обновили своје старо пријатељство, али и доказа да су СНС и ССП већ у некој врсти коалиције и да синхронизовано наступају. То се најпре види по подршци ССП-а противуставном француско-немачком споразуму о признању лажне државе Косово који је Вучић прихватио у Бриселу. Посебно је срамно што Ђилас јавно констатује да је тај споразум штетан по Србију, али га ипак подржава служећи тако интересима ЕУ и Вучића.

Ако је Ђилас против доласка на власт Двери и Заветника — ко онда да дође на власт после пада СНС? Једино бивши режим на челу са њим. То је нешто што грађани Србије дефинитивно не желе. Готово је подједнако расположење у народу против и садашње и бивше власти. Драгоцено је што је Драган Ђилас јавно признао да је његов циљ да помогне Вучићу да на власт не дође једина истинска алтернатива бившем и садашњем режиму, а то је патриотска опозиција оличена у државотворном блоку који чине Српска коалиција НАДА (Нови ДСС-ПОКС), Српска странка Заветници и Српски покрет Двери са нашим саборцима из Патриотског блока, али и другим родољубивим удружењима и истакнутим јавним личностима.

Нема сумње да је истекао рок бившем и садашњем режиму. Што је много — много је. Преко три деценије Србијом влада исти корумпирани систем који свакако не могу променити они који су га правили и у њему учествовали деценијама. Зато Вучић и Ђилас више не воде међусобни рат већ су се обојица фокусирали на једину праву опозицију не само овој власти већ комплетном систему који овде влада више од 30 година, а то је државотворна опозиција. Лично, њихове заједничке нападе на државотворну опозицију доживљавам као добру вест. Сада грађани Србије имају јасну понуду: или коалиција Вучић-Ђилас као симбол јединства бившег и садашњег режима, или нова генерација политичара који нису били на власти до сада и који доносе нове политичке идеје. Трећи пут у српској политици је сада јаснији него икад. Зато је толико нападнут, али зато ће и победити.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: