Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић кренуо у председничку кампању: Срцем за Србију

Српски покрет Двери званично је представио Бошка Обрадовића као председничког кандидата на изборима 3. априла. На догађају одржаном у Београду, означен је почетак кампање, представљен програм и промовисан слоган „Срцем за Србију“.

    Председник покрета Бошко Обрадовић подсетио је да су Двери основане управо на св. Саву пре 23 године, наводећи да нас је кроз целокупно деловање увек водила „љубав према породици, отаџбини и слободи“.

Према његовим речима, мотив за кандидатуру је то што Србија данас „очигледно није у добром стању“, те, како је рекао, власт није вођена „љубављу према отаџбини“.

„Да воле Србију, не би трговали Косовом и Метохијом, не би пљачкали сељаке, раднике и предузетнике, не би понижавали српске породице, не би продавали српску земљу, воду и ваздух“, рекао је председник покрета Двери.

Он је објаснио да је режим у последњих месец дана претрпео два велика ударца, алудирајући на протесте против Рио Тинта, као и повољан резултат који је опција „против“ на уставном референуму остварила у неколико највећих градова.

„Трећег априла ћемо им задати и трећи, најважнији ударац.“

„Ватре слободе се пале широм земље. Двери желе да поново уведу правду у Србију, заштите обичног човека и врате понос српском народу“, каже Обрадовић.

Он је такође истакао да у свакој политици српска породица мора да буде на првом месту.

„Да радник, сељак и предузетник буду заштићени, да им држава више не отиме да би давала страним инвеститорима и домаћим тајкунима. Наша земља не сме бити нити колонија, нити депонија. Ову борбу ћемо водити срцем“, истакао је председник Двери.

Он се захвалио својој породици, Српском покрету Двери и целом Патриотском блоку на подршци, а позвао је и све родољубе и родољубиве организације да им се прикључе.

Подсећамо јавност да смо већ међу првима објавили листу кандидата за београдске изборе, као и да на парламентарне изборе 3. априла излазимо у ширем фронту под називом „Патриотски блок“.

Цео говор председничког кандидата Бошка Обрадовића, можете прочитати и преузети овде

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: