Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: „Луцифер“ Жељка Митровића вређа верска осећања грађана Србије и треба га забранити

Најновији „мјузикл“ у режији власника СНС ТВ „Пинк“ Жељка Митровића, под називом „Луцифер“, представља још један корак у извргавању руглу и вређању верских осећања хришћана у Србији, како православних тако и римокатолика. Тиме се крши и Устав Србије који у члану 49. јасно каже: „Забрањено је и кажњиво свако изазивање и подстицање расне, националне, верске или друге неравноправности, мржње и нетрпељивости“. 

     У Србији се мора коначно привести закону Жељко Митровић и владајући режим чија културна политика има оличење у скаредном ТВ ПИНК и његовом „Луциферу“. Зар је овом Вучићевом тајкуну све дозвољено, па и вређање националних и верских осећања? У овом конкретном примеру, нешто што највећи медијски тровач у Србији покушава да представи као уметност, са тим нема никакве везе јер се бави ругањем Богу и исмевањем како Исуса Христа, тако и свештенства и монаштва.

Апелујемо на надлежне државне институције да не дозволе ову скандалозну и антихришћанску представу и да коначно стану на пут свим садржајима које у јавност пласира власник СНС ТВ „Пинк“, а који промовишу насиље, неморал, блуд и вређање верских осећања. Уколико они то нису у стању, Српски покрет Двери и наше Национално окупљање гарантују да ће, као будућа власт, забранити такве видове медијских садржаја који промовишу и подстичу негативне друштвене вредности и најгоре људске особине.

Бошко Обрадовић 

Народни посланик
Председник Двери

*Извор фотографије: Друштвене мреже 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: