Бошко Обрадовић: „Луцифер“ Жељка Митровића вређа верска осећања грађана Србије и треба га забранити

Најновији „мјузикл“ у режији власника СНС ТВ „Пинк“ Жељка Митровића, под називом „Луцифер“, представља још један корак у извргавању руглу и вређању верских осећања хришћана у Србији, како православних тако и римокатолика. Тиме се крши и Устав Србије који у члану 49. јасно каже: „Забрањено је и кажњиво свако изазивање и подстицање расне, националне, верске или друге неравноправности, мржње и нетрпељивости“.

У Србији се мора коначно привести закону Жељко Митровић и владајући режим чија културна политика има оличење у скаредном ТВ ПИНК и његовом „Луциферу“. Зар је овом Вучићевом тајкуну све дозвољено, па и вређање националних и верских осећања? У овом конкретном примеру, нешто што највећи медијски тровач у Србији покушава да представи као уметност, са тим нема никакве везе јер се бави ругањем Богу и исмевањем како Исуса Христа, тако и свештенства и монаштва.

Апелујемо на надлежне државне институције да не дозволе ову скандалозну и антихришћанску представу и да коначно стану на пут свим садржајима које у јавност пласира власник СНС ТВ „Пинк“, а који промовишу насиље, неморал, блуд и вређање верских осећања. Уколико они то нису у стању, Српски покрет Двери и наше Национално окупљање гарантују да ће, као будућа власт, забранити такве видове медијских садржаја који промовишу и подстичу негативне друштвене вредности и најгоре људске особине.

Бошко Обрадовић

Народни посланик