Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: На помолу нови скандал у српској просвети

Питам надлежне државне органе да ли је тачно да је у ужем избору за функцију самосталног просветног саветника у Школској управи у Крагујевцу председник општине Баточина Здравко Младеновић? 

Да ли је могуће да ће на овако одговорну функцију у просветном систему доћи бахати функционер СНС који је познат по вређању новинара и покушајима избацивања новинара са седнице Скупштине општине Баточина? Ко је тај ко ће дозволити да оваква особа ради као самостални просветни саветник, кога ће он и на који начин саветовати и коју поруку власт шаље избором овако компромитованих особа на кључна места у просвети?

Здравко Младеновић је актуелни председник општине Баточина и не разумемо како уопште може бити кандидат за самосталног просветног саветника у Крагујевцу? Да ли ће његовим избором ово важно место заправо бити замрзнуто и чувано за Младеновића и период након што престане да врши функцију председника општине Баточина? Да ли ће по ко зна који пут за време ове власти политика победити струку?

Позивамо надлежне државне органе да не дозволе нову бруку у српској просвети и да одбаце кандидатуру Младеновића, већ да на функцију самосталног просветног саветника у Школској управи у Крагујевцу изаберу некога из редова стручних и нестраначких кадрова којих у Крагујевцу несумњиво има.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери

*Извор фотографије: Принтскрин/Фејсбук 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: