Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Национално окупљање се свакога дана шири

На данашњој конференцији за медије, одржаној у Београду, подршку Националном окупљању дали су истакнути српски интелектуалци, и то: проф. др Ратко Ристић, проф. др Александар Липковски, проф. др Душан Пророковић, проф. др Валентина Арсић Арсенијевић, проф. др Зоран Чворовић, проф. др Љиљана Чолић, др Владимир Димитријевић, др Драган Петровић, пуковник мр Драган Крсмановић и Игор Ивановић. 

      Овом приликом, српским интелектуалцима који су препознали Национално окупљање као одбрану српских националних интереса, захвалили су се председници Српског покрета Двери Бошко Обрадовић и Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски.

Бошко Обрадовић је истакао следеће: „Српски покрет Двери деценијама води борбу за духовни, морални и биолошки опстанак српског народа. Препознати смо као доследни и истрајни борци за одбрану традиционалних вредности и породице. Били смо у свим најважнијим борбама против недемократског, криминализованог и корумпираног система у време и садашње и бивше власти, у Парламенту и на улици, на сваком месту где се бранила држава и угрожени грађани. На том путу последње линије одбране српског патриотизма решили смо да ујединимо наше државотворне снаге са Српском странком Заветници и истакнутим српским интелектуалцима и формирамо Национално окупљање. Са њима заједно смо и до сада учествовали у многим заједничким подухватима, пре свега када је у питању одбрана и очување КиМ у саставу Србије, а сада правимо осовину за будућност српске политике. Заједно смо јачи и имамо патриотску енергију и снагу да преузмемо одговорност за вођење наше државе. Остајемо отворени за све којима је Србија на првом месту, а не нешто друго. Наше Национално окупљање се свакога дана шири и хвала свима који су нам се придружили!“

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: