Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Напади режимских медија радују — доказ да Националном окупљању расте рејтинг

Прво су нас режимски следбеници нападали у Народној скупштини, па нам лепили шиптарску капу на плакатима по улицама, па нам уништавали билборде, па смо проф. др Ратко Ристић и ја осам дана за редом били негативно етикетирани на насловној страни једног дневног листа под контролом актуелне власти. Све због тога што се противимо француско-немачком ултиматуму о признању лажне државе Косово који је Вучић прихватио у Бриселу и Охриду. 

     Медијске клевете и голе лажи посебно су се намножиле након што су Српски покрет Двери и Српска странка Заветници, уз подршку групе истакнутих српских интелектуалаца, покренули Национално окупљање. Тада су сви разочарани бирачи владајућег режима добили јасну алтернативу. Због тога данас цело јутро ТВ ПИНК организује програм у коме смо изложени невероватним медијским нападима, а да као и увек немамо право на њих да одговоримо. Међутим, све то нас радује јер то значи да Националном окупљању из дана у дан расте рејтинг и да бирачи напуштају владајуће странке.

Родољуби Србије се очито враћају на чврсте патриотске позиције које представља Национално окупљање и неће више да гласају за СНС и СПС које се одричу најсветијег дела наше државне територије зарад пута у ЕУ по сваку цену. 

Бирачи напуштају СНС зато што су лагали да ће бранити Србе на КиМ и државни територијални суверенитет, а СПС зато што је постала приколица СНС која се ни за шта не пита и не одлучује. То је заправо разлог очајничких напада Драгана Ј. Вучићевића на мене лично читаво јутро на ТВ ПИНК. Лако је бити храбар када имаш националну фреквенцију и дневну новину па можеш да се обрачунаваш са противницима власти, а да они немају могућност да ти одговоре. Али и то најбоље говори са ким имамо посла. Све то нас само још више мотивише да наставимо путем Националног окупљања, нове државотворне снаге чији рејтинг расте свакога дана и чији се успех на изборима 17. децембра не може зауставити оваквом негативном режимском пропагандом.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери

*Извор фотографије: Бета 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: