Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Настављамо ширење Двери и Патриотског блока

Преслава градске организације Српског покрета Двери Краљево

    У Краљеву је обележена преслава градске организације Српског покрета Двери, а овом свечаном чину је присуствовао и председник Двери господин Бошко Обрадовић, који је том приликом изјавио следеће:

„Данас обележавамо Светог Николаја Охридског, Жичког, Свесрпског и Свеправославног, највећег Србина после Светог Саве, по речима Јустина Поповића. Свети Владика Николај је не само заштитник наших градских и општинских организација које га данас славе као крсну славу већ и читавог Српског покрета Двери који је формиран на његовим духовним и националним идејама на којима се и данас напајамо. Од Светог Владике смо научили да су три највеће вредности српског народа — Бог, Краљ и Дом, да је човек изнад свега, а Бог изнад човека и да је читава српска историја служење Богу и роду. Да нестану све књиге икада написане на српском језику довољна би била сабрана дела Светог Николаја да се упознамо са свим оним што треба да знамо о себи, свом духовном и националном идентитету.

Тачно пре годину дана, из Владикиног родног села Лелића и манастира у коме почивају његове свете мошти, започели смо нову кампању Српског покрета Двери коју смо назвали Од породице до породице и која је завршила нашим недавним повратком у Народну скупштину.

 

Данас само настављамо тим путем вере у Бога и Српство и стављања породице на прво место у нашем друштву и држави. Ово је време одбране традиционалних и породичних вредности, ово је време одбране и очувања КиМ у саставу Србије и Републике Српске, ово је време које ће показати да ли смо на страни НАТО пакта који нас је бомбардовао или братске Русије која штити наше националне и државне интересе…

Ово је време економског и еколошког патриотизма. Ово је време за уједињење свих патриота у Србији и зато настављамо ширење Патриотског блока и после избора и позивамо све патриотске парламентарне и ванпарламентарне политичке снаге на сарадњу и уједињење. И ако вас питају на ком програму се уједињујете — ви им реците на програму Светог Саве и Светог Владике Николаја, најбољем српском програму свих времена, програму српске слоге и братољубља.  Нека нам Свети Сава и Свети Владика Николај стално буду на помоћи на томе путу.“

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: