Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Не верујемо да је отказан Европрајд док га не откаже Влада Србије

Вест коју је синоћ касно саопштио уредник једног таблоида на режимској телевизији да је државни врх отказао организацију Европрајда у Београду у септембру не значи ништа док Европрајд не буде званично отказан.

     Сви ми који смо тражили овакву одлуку државе морамо бити опрезни јер ово може бити и медијско спиновање које треба да отупи све јачи отпор и протесте против ове антихришћанске и антипородичне манифестације који су сваким даном све већи у народу и Цркви, па и међу присталицама владајућих странака. Ово последње ће бити и главни разлог отказивања Европрајда — када Вучић прочита у истраживањима јавног мњења да се против Европрајда изјашњавају и гласачи СНС и да излазе на улицу да протестују заједно са свима нама из опозиције.

Иако смо свесни да је Драган Ј. Вучићевић, један од главних пропагандиста владајућег режима, несумњиво добро информисан јер чини део државног врха, сматрамо да се на његове речи уопште не треба освртати док Европрајд не откажу они који су дали гаранције за његово одржавање у српској престоници, а то су Ана Брнабић и техничка СНС Влада Србије. До тада не треба отказивати планиране активности у борби против одржавања Европрајда, а ако се испостави као тачно да ће Европрајд заиста бити отказан – са активностима треба наставити све док свака промоција хомосексуализма у јавности у Србији не буде забрањена, као што је то случај у Мађарској и Русији.

Такође, апелујемо на организаторе велике народне литије и породичне шетње на Велику Госпојину да она свакако буде одржана као тријумф православља и породичних вредности јер у Београду, као Богородичином граду, увек треба славити живот, рађање, родитељство, децу и породицу као највеће светиње.

Такође, упозоравамо јавност и власт да отказивање Европрајда не може бити компензација за било какве уступке које Вучић намерава да учини у Бриселу по питању Косова и Метохије. Отказивање срамне промоције хомосексуализма у Београду не може аболирати издају српских националних и државних интереса на КиМ.

Бошко Обрадовић

Народни посланик

Председник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: