Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Недопустиви страни притисци на Србију да се Европрајд одржи по сваку цену

Ових дана смо сведоци скандалозних, недипломатских и недопустивих притисака из западних центара моћи на државу Србију да овогодишња централна европска геј парада упркос забрани МУП-а ипак буде одржана сутра у Београду. Ово је не само мешање у наша унутрашња питања већ и директно наметање и наређивање шта наша власт мора да уради у нашој земљи. Постављамо јавно питање да ли је Србија ЕУ и НАТО колонија или независна и суверена држава?

     Да ли овде одлучује Централни комитет у Бриселу и амерички амбасадор или српска власт? Да ли ће нас НАТО поново бомбардовати ако Европрајд не буде одржан у српској престоници? Зашто Србија мора да буде прва православна земља и прва земља у југоисточној Европи у којој мора да се организује ова срамна манифестација? Да ли ће српске службе безбедности ухапсити организаторе Европрајда и протерати из Србије све западне дипломате који не поштују одлуке државних органа о забрани јавног окупљања или су претње и хапшења резервисани само за породичну и традиционалну Србију којој се забрањује Породична шетња?

Све су ово питања за актуелну власт која је донела одлуку о забрани Европрајда за коју отворено сумњамо да ће бити и примењена у пракси већ је донета само да би умирила огромно незадовољство противљење већине грађана Србије, а иза сцене су настављени разговори и договори са НАТО и ЕУ комесарима да се геј парада свакако одржи.

Позивамо МУП Србије да испоштује сопствену одлуку и не дозволи одржавање било какве геј параде сутра у Београду. Такође, позивамо МУП Србије да не прети и не хапси грађане Србије који се противе забрањеној геј паради.

Скрећемо пажњу јавности да се ЛГБТ окупација наше државе наставља. Након што су ушли у наше школе и вртиће, након што смо у шест уџбеника за основне и средње школе пронашли спорну ЛГБТ пропаганду, данас ће у Народној скупштини бити одржан и посебан панел на тему легализације хомосексуалних бракова у организацији домаћих и западних Зелених, док председник Народне скупштине још увек одбија да на дневни ред скупштинског заседања стави предлог посланичке групе СРПСКИ ПОКРЕТ ДВЕРИ – ПАТРИОТСКИ БЛОК о забрани пропаганде хомосексуализма и трансродности малолетним лицима.

Председника Народне скупшптине обавестили смо и да су у Парламент стигли потписи 28.000 грађана Србије који се противе одржавању Европрајда и да је већинска Србија рекла свој став на масовним народним литијама.

Сутра је велики дан одлуке и доказа да ли је наша власт марионетска и колонијална управа или живимо у држави Србији која у демократском духу поштује вољу већине и сопствени Устав и законе по којима је забрањено одржавање геј параде у нашој престоници.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: