Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Нову изборну кампању започињем из свог родног града — позивам Чачане да сменимо актуелну власт

Данас сам овде да нову кампању за републички ниво избора започнем из свог родног града, заједно са пријатељима и саборцима који су такође кандидати из редова Српског покрета Двери за народне посланике из Чачка. 

     Иако наш изборни систем не познаје локалне изборне јединице из којих се бирају народни посланици, осећам посебну обавезу да се обратим грађанима из своје основне изборне базе. Желим најпре да се захвалим свима који су у Чачку својим потписом дали подршку нашој изборној листи МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ — БОШКО ОБРАДОВИЋ — НАЦИОНАЛНО ОКУПЉАЊЕ — ДРЖАВОТВОРНА СНАГА — Српска странка Заветници — Српски покрет Двери. И одмах да одговорим на питање које чујем са разних страна: ко је ту главни у вашем националном окупљању, у вашој коалицији Двери-Заветници? Главна је Србија, у први план иду наши национални, државни и економски интереси, а лидери, странке и сујете нека иду мало у други план. Основни џентлменски ред је да даме имају предност и зато је прва на нашој заједничкој листи моја колегиница Милица Ђурђевић Стаменовски, а ја ћу бити други, односно заједно смо носиоци ове изборне листе под редним бројем 4, прве проглашене опозиционе листе на републичким изборима, што довољно говори о нашој политичкој снази и амбицијама. Посебно истичем да је трећи на изборној листи проф. др Ратко Ристић, један од најугледнијих професора Универзитета у Београду и највећих бораца за заштиту животне средине у Србији, који ће бити и наш заједнички кандидат за градоначелника Београда. Заједно са мном Чачак ће представљати примаријус др Милан Рогановић, председник Двери Чачка, проф. Радмила Живковић, председник Форума пензионера Двери, Марија Ћумуровић из Женске снаге Двери и два млада човека архитекта Ђорђе Шипетић и приватни предузетник Ратко Божовић.

Позивам суграђане да на изборима 17. децембра променимо садашњу власт. Они су рекли све што су имали и урадили су све што су знали. Време је за политичке промене. Читава Европа се мења и свуда на власт долази национална политика. Време је и да у Србији на власт дође нова генерација политичара патриота који нису компромитовани, иза себе немају никакве афере, нису вршили власт, а имају стручне референце. 

Са једне стране потребни су нам родољуби који ће заштити Косово и Метохију у саставу Србије, подржати Републику Српску, рећи НЕ француско-немачком ултиматуму о признању лажне државе Косово, НЕ санкцијама Русији и не чланству у НАТО, док ће са друге стране заштитити грађане Србије од ове огромне социјално-економске и мигрантске кризе у којој живимо. А то значи подршку свему што је домаће и свакоме ко је сиромашан и социјално угрожен. То значи да са Националним окупљањем као новом државотворном снагом домаћи предузетник долази у први план. То значи да се све снаге државе преусмеравају у домаћу привреду и домаћу пољопривреду. То посебно истичем овде у Чачку где је приватно предузетништво сачувало и развило наш град. Зато посебно позивам све приватне предузетнике да нас подрже, јер нема успеха ни нашем граду ни Србији у целини без сарадње домаће политике и домаћег бизниса, а интереси странаца нека иду мало у други план. Време је за окупљање, време је за нешто ново, српско, снажно и сложно. Снага је у нама, снага је у Србији и то треба да покажемо на овим изборима тако што ћемо сменити једну лошу власт и дати шансу новим људима на челу Србије.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери 

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: