Бошко Обрадовић: О санкцијама Русији може да одлучује само народ на референдуму

Кључно питање српске политике, према коме ће се формирати нова Влада Србије и нова подела на власт и опозицију, биће питање (не)увођења санкција Русији.

Нико од водећих представника досадашње власти и опозиције није се пре избора јавно изјаснио за санкције Русији. Самим тим њихово изјашњавање после избора нема никакву политичку тежину и представља најобичнију превару бирача. Лажне и корумпиране политичке елите, уцењене од стране Запада, не би смеле да доносе стратешке одлуке о судбини народа и државе.

О санкцијама не може да одлучује ни техничка Влада нити председник државе самостално. Једино решење је стављање ове теме на народно изјашњавање на референдуму.

Зато позивамо да се прво одржи референдум, пре кога ће се свака политичка странка у Србији јавно изјаснити за шта се залаже, а да тек онда буде формирана нова Влада коју ће обавезивати референдумска одлука. Увођење санкција Русији од стране било које власти било би тешко кршење предизборних обећања и недемократско укидање воље народа који је у апсолутној већини против санкција.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Видео прилог можете погледати овде:

Share on whatsapp
Share on telegram