Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Одговор ССП-у – Нема повратка на бивши режим и владавину Хила и Хиловића

У времену када су грађани широм Србије оправдано на уличним протестима против актуелне власти, није време за расправе унутар опозиције, па ћу овај пут прескочити да кажем све што мислим о онима који су већ били на власти и због чијег лошег рада је СНС и дошла на власт. 

     Међутим, дужан сам да напоменем једну начелну и принципијалну ствар од које нема одступања: У Србији нећемо дозволити црногорски случај у коме су Срби и патриоте дали пресудан допринос смени криминалног режима Мила Ђукановића, а онда им је забрањено учешће у Влади по налогу западних амбасадора. Никада више себи не смемо дозволити да кажемо да нема везе ко ће доћи после Вучића, као што је важило у време Милошевићевог или Тадићевог режима – „Само нека он падне, па нека било ко дође”. Не сме да нам се понови да „било ко” дође на власт после Вучића! Колико је важно да Вучић падне са власти, и то што пре, толико је битно и ко ће доћи после њега, а то не би смели бити они који су већ били на власти. О томе треба да одлуче грађани Србије, а не Хил. Србији није потребан наставак владавине Хила и Хиловића, већ смо их имали превише за време ДОС-а и СНС-а.

Да ли смо се 10 година борили против овог лоповског и издајничког режима да би на власт засели Мариника, Зорана, Шормаз и Баста? Српски покрет Двери је опозиција овој власти, али нисмо за повратак на бивши режим. Прозападна опозиција мора да научи да поштује патриотску опозицију без које нема Вучићевог пада и коју воде људи који до сада нису били на власти, за разлику од већине у прозападној опозицији. Дубоко верујем да већина грађана који су против Вучићеве власти нису за повратак на време бивше власти, већ за промену комплетног корумпираног система који овде влада више од три деценије. Ми то гарантујемо!

Верујем да представници садашње и бивше власти имају своје канале комуникације и сарадње у циљу задржавања монопола на вршење власти у Србији, али је разбијање тог монопола најважнији интерес грађана Србије у овом часу. 

Зато је апсолутно неприхвативо да Мариника Тепић, као симбол политичара који је био на власти и променио више странака, буде на челу скупштинског Анкетног одбора за утврђивање истине о трагедијама које су нас задесиле 3. и 4. маја. Она то, наравно, може постати гласовима владајуће већине и по ко зна који пут потврдити да између њих, упркос свим јавним прозивкама, и даље функционише комуникација и сарадња, а све у циљу да се маргинализује патриотска опозиција која има највише опозиционих народних посланика у новом скупштинском сазиву.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: